23948sdkhjf

Fra flygtning til håndmand – og nu anlægsstrukturlærling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Barslund A/S

Barslunds flygtningeprogram hjalp Erwa i arbejde

En værdiskabende arbejdsplads

Barslund har påtaget sig en fornem opgave. Virksomheden ønsker at skabe værdi for samfundet og dets medmennesker. Fremtidens generationer og deres udvikling er derfor et højt prioriteret fokusområde, og der bliver arbejdet målrettet på, at minimum 10% af deres bemanding altid består af lærlinge og elever, samt praktikanter under uddannelse. Dette er med til at skabe kvalitet i uddannelsessystemet og sikre, at fremtidens generationer har større mulighed for at få lære- og praktikpladser.

 Fra flygtning til håndmand – og nu anlægsstrukturlærling.

Mød Barslunds dygtige lærling Erwa, der kom til Danmark fra Syrien for godt seks år siden.

Erwa har været en del af Barslund siden 2017, hvor han i sin tid startede som håndmand, som en del af det daværende flygtningeprogram, som blev etableret i forbindelse med flygtningekrisen i 2015. Siden er han gået i lære som anlægsstruktør, hvor han dygtiggør sig i arbejdet med at anlægge rør, ledninger og kloakker.

Det er dog ikke kun inden for anlægsarbejdet, Erwa har dygtiggjort sig de seneste år. Det danske sprog har været endnu en rejse:

”Da jeg startede i Barslund for fire år siden, kunne jeg kun forstå og tale en lille smule dansk. Derfor har sproget været en udfordring. Heldigvis har jeg fået god hjælp og støtte fra mine kollegaer, og mit danske bliver forsat bedre og bedre. Derfor vil jeg også gerne takke alle dem, der har hjulpet mig,” siger han.

 På jagt efter succeshistorier

I Barslund er de stolte af Erwa, og virksomheden beundrer hans enorme gåpåmod.
Ligesom Erwa selv, håber de, at andre kan blive inspireret af hans historie. For Barslund er det vigtigt, at man uanset baggrund har gode muligheder for at gøre karriere i bygge- og anlægsbranchen. Virksomheden føler et stort socialt ansvar, når det gælder integration og skabelsen af et multikulturelt samfund. Virksomheden arbejder aktivt for at fremme integration, diversitet og ligestilling, og har i den forbindelse skabt et succesfuldt flygtningeprogram, som har vundet en kommunal social beskæftigelsespris.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Barslund A/S

Agernvej 4
3490 Kvistgård
Danmark
Barslund A/S

Send til en kollega

0.11