23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pulverlakering af store emner

City Group Overfladebehandling tilbyder pulverlakering til nye og gamle kunder i vores lokaliteter i Middelfart.

Produktionen henvender sig blandet andet til firmaer indenfor bygningsindustrien, hvor vi tilbyder pulverlakering af både nye og gamle gelændere, altaner, trapper, stålsøjler og bjælker. Tillige tilbyder vi pulverlakering af enkeltemner, og  serier til industrien.

Større emner.

Vi har forsøgt at indfri vores kunders ønsker, og dermed har vi indrettet vores pulveranlæg i en sådan størrelse så vi kan klare de fleste emner, hvor pulverlakering er en fordel, det være sig trapper, gelændere, søjler og bjælker, samt mange andre emner.  

Høje korrosionsklasser.

City Group Overfladebehandling tilbyder pulverlakering i alle korrosionsklasser, lige fra almindelig overflade til indvendige kvalitetskrav, til udendørs, kystnært miljø. Vi har valgt en produktløsning som holder glansen udendørs, på højde med vådlakering, men med pulvermalingens slagfaste og dybe overflade.

Central beliggenhed, og bredt favnende.

City Group Overfladebehandling kan, med sin beliggenhed i Middelfart, lige ved motorvejen, være en fordelagtig leverandør af overfladebehandling, herunder pulverlakering. I vores mere end 3000 m2 haller kan vi sandblæse, metallisere, og lakere alle emner lige fra de mindste, og op det de allerstørste emner.

Kvalitet til tiden.

City Group Overfladebehandling har i mere end 44 år leveret overfladebehandling. Vi sætter en ære i rettidig aflevering, god kvalitet, loyalitet, sammen med en redelig prispolitik glæder vi os over at levere ”kvalitet til tiden” også til dit næste projekt.

Følg City Group Overfladebehandling på LinkedIn

 

City Group Overfladebehandling A/S
Mandal Alle 18
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38627996
P nummer: 1022428418

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078