23948sdkhjf

Nye STENI facadeplader på KFUM Kollegiet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Steni Danmark A/S

Lang levetid og lave driftsudgifter var de to vigtigste elementer da KFFUM Kollegiet på Artellerivej for anden gang skulle skifte facadeplader siden byggeriets opførelse i 2001. Tak til @Wemmelund arkitekter for at vælge facadeplader fra Steni A/S.

KFUM Kollegiet på artellerivej blev i 2001 opført som et modulbyggeri hvor opgaven i større grad bestod i at få opført en bygning fremfor for at udvælge byggematerialer med lang levetid. De oprindelige fibercement facadeplader holdt i 10 år får de måtte udskiftes efter med nye fibercementplader. Også denne gang var levetiden på facadepladerne kort og KFUM valgte derfor sammen med Wemmelund Arkitekter at finde en facadeplade der med lang levetid og lave driftsudgifter kunne sikre flotte facader på bygningen i mange, mange år frem i tiden.

Valget faldt på STENI Colour, farve SN 8008 i glans halvmat. Pladen er udstyret med en 60 års funktionsgaranti og en farveægthedsgaranti på 15 år. Facadepladen leveres i de formater entreprenøren ønsker, det giver et minimalt spild på byggepladsen.

Det spild der trods opstod blev anvendt som klinkbeklædning ved alle vindueselementer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Steni Danmark A/S

Galoche Alle 12
4600 Køge
Danmark
Steni Danmark A/S

Send til en kollega

0.078