23948sdkhjf

Tryghed for et sundere indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jackon Danmark A/S

"Vi valgte at radonsikre med Jackon Radonplade og Jackon Radon Connect", fortæller Møllerens Hus A/S, bygherren for 29 lejeboliger i Rønde.

Radonsikring er lovpligtig, men den dag i dag bygges der boliger uden radonsikring. Mangelfulde og forældede radonsikringer kan have store helbredsmæssige og økonomiske konsekvenser. Jackons anbefaling er: Tag radonsikringen med allerede i projekteringen.

Jackon tilbyder komplette og tætte radonløsninger med reguleringsmulighed, inkluderet radondug og tilbehør til samling af underlaget. Dugen kan monteres i tillæg til Jackon Radonplade, som er en formstøbt sugplade med smalle luftkanaler,  og den tilhørende Jackon Radon Connect. Jackon Radon Connect monteres ovenpå radonpladens knopper og giver de fordele, at den sikrer korrekt placering og god forbindelse mellem aftræksrør og radonpladen.

"Jackon Radonplade med Jackon Radon Connect er let at udlægge og montere", fastslår Møllerens Hus A/S, som allerede har taget systemet i brug. De opsætter flere lejeboliger i Ugelbølle, Rønde med stor fokus på radonsikring, da der på Syddjurs er meget radon i undergrunden. "Systemet giver os en tryghed for et sundere indeklima i boligerne".

Læs hele sagen om byggeprojektet i Rønde her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jackon Danmark A/S

Lundagervej 20
8722 Hedensted
Danmark
Jackon Danmark A/S

Send til en kollega

0.094