23948sdkhjf

Entrepriseaftale på plads for 62 feriehuse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Maycon ApS

62 splinternye feriehuse er under opførelse ved Mullerup Havn. Pælefunderingen er netop ved at være afsluttet, og nu kan projektet tage næste skridt i forløbet.

Maycon har indgået aftale om jord, beton og kloak entreprise med GSC Anlæg A/S, Gørlev for Mullerup Strandhuse. De i alt 62 ferieboliger får både Mullerup Havn og Mullerup Strand lige ude foran døren. Og med den nye entrepriseaftale er der nu sikret blandt andet montering af Uponor rensningsanlæg og kloak til og fra Mullerup Strandhuse.
- Vi har stor tillid til, at GSC Anlæg A/S kan løfte opgaven med deres store erfaring inden for området. Dertil kommer deres tilgang til udførelsen, som matcher vores betingelser med, at materialer indkøbes og håndteres ansvars- og miljøbevidst, siger projektudvikler Bjarne Mayland.

Både arkitekt og projektudvikler har lagt vægt på, at bæredygtighed skal være en integreret del af både processen og projektet. Husene opføres i træ, isoleres med 3 lag glas og etableres med alternativ varme, som er driftbesparende og heller ikke har fossile udledninger. Det miljøbevidste materialevalg går ikke på kompromis med kvaliteten.

Færdiggøres i etaper
GSC Anlæg A/S er et lokalt entreprenørfirma med 24 ansatte og med adresse 5 kilometer fra Mullerup Havn. De står for udførelsen af jord, beton og kloak til de 62 nye ferielejligheder.
Arbejdet udføres i etaper med kysthusene først og havnehusene afslutningsvis. Denne del af processen er færdigt i uge 46, hvor byggeriet fortsætter med næste skridt, som er selve husene, der leveres som råhuse direkte fra fabrik.

Køb allerede nu
De 62 ferieboliger er tegnet af Bay Arch og fordeler sig på to typer: havnehus og kysthus. Ferieboligerne har et areal som spænder fra 53-75 kvadratmeter. Og selvom ferieboligerne først står indflytningsklare fra foråret 2022, så kan man allerede nu sikre sig en af de eftertragtede og unikke ferieboliger, hvor både havn, strand, minigolf, café og Badehotel, Skipperkroen er inden for rækkevidde – der er åbent hus lørdag fra klokken 11-14.

Åbent Hus:
Mullerup Strandvej 19A
4200 Slagelse

Medlemsnyhed

Indrykket af
Maycon ApS

Gedebjergvej 5
4700 Næstved
Danmark
Maycon ApS

Send til en kollega

0.094