23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordkysten udvider sin afdeling i Glostrup

Et halvt hundrede medarbejdere – både funktionærer og folk i marken – kommer fremover til at arbejde ud fra Nordkystens nye afdeling på Farverland 4 i Glostrup.

Her samler Entreprenørfirmaet Nordkysten medarbejderne fra alle specialer – anlæg og infrastruktur, klimasikring, vand, kloak og fjernvarme, fiber og elforsyning – tættere på kunderne i Hovedstaden og den sydlige halvdel af Sjælland.

”Det er helt sikkert et plus for både kunder og medarbejdere, når samarbejdet mellem vores specialiserede afdelinger kommer tættere på hinanden. På den måde kan vi skabe de bedste løsninger for vores kunder,” siger Janus Kvistgaarden, som er direktør i Fiberkysten A/S og leder af Nordkystens fiberafdeling. Fiberafdelingen har tidligere haft et mindre kontor på adressen, men er nu flyttet sammen med blandt andet afdelingsleder Rune K. Christensen og hans team i afdelingen for anlæg og infrastruktur i større lokaler:

”Vi har tidligere haft en lille filial i Ballerup, men nu har vi fået nogle rigtig gode rammer sammen med folk fra Nordkystens øvrige afdelinger,” siger Rune K. Christensen og tilføjer:

”Det vil kunne mærkes hos vores gode store kunder – eksempelvis HOFOR og Københavns Kommune – som vi har rammeaftaler med, men også omegnskommunerne og projektkunderne fra Hillerød og sydover på Sjælland. De skal mærke, at vi er tættere på dem og mere tilgængelige, og at vi er gode til at koordinere opgaver, hvor flere af vores specialer inden for entreprenørarbejde skal i spil.”

Det nye kontor, som blev taget i brug den 9. april, er på 500 kvadratmeter og dertil kommer forplads og materialegård på 2.500 kvadratmeter. Herfra er der ikke langt til de igangværende opgaver i blandt andet Rødovre, Ishøj, Ballerup og Lyngby-Taarbæk, eller til arbejdet med det nye rensningsanlæg for Fors i Roskilde. Desuden har Nordkysten netop påbegyndt et større arbejde med 5,2 km ny vandledning Ø710 for HOFOR mellem Lejre og Gevninge – et projekt som løses i fællesskab mellem Nordkystens anlægsafdeling og afdeling for vand.

”Vi er kommet rigtig godt i gang i Gevninge og har fået sat et godt hold på tværs. Det er et projekt som kræver, at vi løfter i flok,” siger Rune K. Christensen.

Afdelingen i Glostrup vil, ud over at bringe de mange entreprenørspecialer tættere sammen, også blive spydspids for Nordkystens kommende deltagelse i at elektrificere infrastrukturen i Hovedstadsområdet og flere større byer på Sjælland:

”Medarbejderne i Nordkystens nye Glostrupafdeling får nogle rigtig gode arbejdsforhold. Og der er plads til, at vi udvikler os her. Jeg håber, vi kan bruge afdelingen som base for at rekruttere og fastholde flere af de dygtigste medarbejdere inden for infrastruktur- og entreprenørarbejde. På den måde kan vi tilbyde vores kunder rigtig gode, gennemtænkte og gennemførte helhedsløsninger,” siger Nordkystens direktør Frank Skou Kruse.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Pårupvej 183
3250 Gilleleje
Gribskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26862930
P nummer: 1002719801

Send til en kollega

0.094