23948sdkhjf

TORMAX monterer lufttæpper ved frostporte for tilfreds kunde

| Medlemsnyhed | Indrykket af TORMAX Danmark A/S

For at løse kundens udfordringer med store temperaturudsving ved deres fryseporte har TORMAX monteret en række lufttæpper. Formålet var blandt andet at mindske temperaturudsvingene når portene åbnede, samt et forbedret arbejdsmiljø.

AB Catering i Holstebro oplevede store problemer ved deres fryseporte. Portene åbnede og lukkede mange gange i løbet af dagen, endda også når trucks og diverse kørte forbi. Det resulterede i store temperaturudsving i fryserummene på helt op til 5-6 grader, som skabte is og sne på vægge og lofter. 

Kunden havde forud for valget af lufttæpper også overvejet at få installeret hurtigporte. Disse ville forbedre situationen, men der ville stadigvæk være åbent mellem de to rum mange gange i løbet af dagen. 

Efter nøje overvejelse valgte AB Catering at få installeret lufttæpper fra TORMAX - og de har ikke fortrudt, udtaler disponent Michael Mikkelsen. 

Deres problemer med udsving i temperatur i fryserummene på op til 5-6 grader er reduceret til max. 2 graders udsving. Dette har løst udfordingen med sne og is på loft, vægge og gulv, samt bevirket at fordampere i fryserummene kører markant mindre og dermed også støjer mindre.  

AB Catering har også fået lufttæpper imellem to kølerum, hvor temperaturen var hhv. 1 og 4 grader. Før lufttæpperne kunne det være svært at holde de 3 graders forskel - men med lufttæpperne installeret er det heller ikke noget problem. 

Luftæpperne har grundet deres placering i loftet over portene heller ikke forstyrret truckførerne - og lufttæppet starter kun når portenen er åbne for mindst muligt støjpåvirkning. 

Alt i alt har lufttæpperne i denne løsning skabt en markant energibesparelse, men også bedre arbejdsmiljø med forbedredt sikkerhed.

Medlemsnyhed

Indrykket af
TORMAX Danmark A/S

Hjortsvangen 36
7323 Give
Danmark
TORMAX Danmark A/S

Billeder & videoer

TORMAX monterer lufttæpper for kundeTORMAX monterer lufttæpper for kunde

Send til en kollega

0.125