23948sdkhjf

Fremstilling & renovering af fødevareegnet valser

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Drejebænkene i Lemvig er i fuld sving - bl.a. med fremstilling af kundespecifikke fødevareegnet valser. På billederne ses en kundespecifik valse som vi netop har fremstillet i denne uge.

På billederne ses en kundespecifik valse som vi netop har fremstillet i denne uge. Den er blot en af mange valser vi fremstiller eller renoverer hver dag. Det specielle ved lige netop denne valse er, at den skal indgå i en fødevareproduktion, og er derfor belagt med fødevareegnet gummi. Denne type gummi, er en speciel hvid compound som har de nødvendige egenskaber til fødevareproduktion, således den ikke smitter af på de emner den kommer i kontakt med, og desuden er resistent overfor de rengøringsmidler som kræves.

Takket være vores produktionsapparat i Lemvig, kan vi selv fremstille og renovere alle typer af gummihjul, ruller og valser hurtigt ud fra kundernes krav og specifikationer. Vi ved nemlig, at specielt drifts- og produktionsstop i fødevarebranchen kan være meget kostbart for kunden. Derfor arbejder vi gerne dag og nat for at minimere nedetiden hos vores kunder, som akut står og mangler en valse eller et andet gummiprodukt.

RG Rom Gummi A/S, kan tilbyde indenfor gummihjul, ruller og valser:
- Pålægning af langt de fleste gummikvaliteter (natur, nitril, neopren, EPDM, silikone, PUR, viton)
- Langt de fleste hårdheder (fra 30 Shore A til 90 Shore A) 
- Drejning af hjul og valser på præcist mål
- Pilhøjde på valser
- Bombering på valser
- Rilning af hjul og valser

Kontakt os uforpligtende hvis I er interesseret i at høre mere om vores valser, båndpudser- og kontakthjul og få et gratis tilbud.

+45 9782 2033
info@romgummi.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.096