23948sdkhjf

Cosmotec: Ny leverandør af ventilation, airconditions osv.

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Vi er stolte over at kunne præsentere italienske Cosmotec som ny leverandør af energi-effektive aircondition-, ventilation-, og varmeveksler-løsninger i både standard- og kundespecifikke udgaver.

Cosmotec's produkter er designet med fokus på innovation, fleksibilitet samt respekt for miljøet og skiller sig bl.a. ud på følgende:  

  • Energieffektive 
  • Lette at installere 
  • Støjsvage 
  • Kompakte dimensioner​ 
  • Stor fleksibilitet og mange tilpasningsmuligheder​ 
  • Stort tilbehørsprogram​ 

Bæredygtighed og reduktion af miljøpåvirkning
Fælles for Cosmotec’s produkter er, at alle kapslinger kan leveres i rustfrit stål (AISI304 eller AISI316) og fås med speciallakering ​samt forskellige kommunikationsmuligheder. Desuden tilbyder mange af airconditiontyperne mulighed for hel eller delvis indbygning​. 

En del af Cosmotec’s produkter er UL-godkendte og kan dermed anvendes på – eller indgå i andre konstruktioner til – det amerikanske marked.

Med udgangspunkt i en ISO14001-certificering er Cosmotec’s forretningsmodel centreret omkring bæredygtighed og reduktion af produkternes miljøpåvirkning. Hele produktionsprocessen er tilpasset i forhold til at kunne give kunderne en service, der matcher miljøstandarderne, hvor alle aktiviteter, der kan påvirke miljøet, evalueres og overvåges i overensstemmelse med gældende regler. 

Cosmotec blev grundlagt i 1989 og blev 2001 medlem af Stulz GmbH-koncernen med hovedkontorer i Hamborg. Stulz S.p.A én af de få virksomheder inden branchen, der også har opnået ISO 50001-certificering, som er rettet mod forbedring af energiydelsen. Hermed sikres en reduktion i energiforbrug og relaterede omkostninger, reduktion af CO2-emissioner og forbedring af energimæssig ydeevne.  

Lagerføring: MTO lagerfører filterventilatorer, som kan bestilles med dag-til-dag levering, mens de øvrige produkter er bestillingsvarer med kort leveringstid.

Se vort udvalg i klimaudstyr her >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094