23948sdkhjf

Godkendt til CE-mærket stål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Uni-Tek A/S

Her hos UNI-TEK bruger vi mange kræfter og ressourcer på at holde vores certificeringer opdaterede. Det er vigtigt at vores kunder ved, at når de handler hos os, så får de det vi lover dem.

Siden 2014 hvor det har været et krav, at stål komponenter til byggebranchen skulle være CE-mærket, har vi været certificeret til det. Det er et af de steder hvor vi aldrig går på kompromis, og vores kunder kan til enhver tid komme forbi vores værksted og se at alt er som det skal være.

Hvis man bruger ikke CE-mærket stål i byggeriet, kan det få alvorlige økonomiske konsekvenser, og skulle man være så uheldigt at ulykken sker, vil man ikke kunne spore årsagen til ulykken.

Derfor tager vi vores ansvar som producent, leverandør og montør seriøst. Dette betyder selvfølgelig også, at vi stiller krav til vores egne leverandører. Så derfor har vi en underleverandørserklæring, der sikrer at deres produkter kan leve op til EN1090. Men det gør også, at vi har brug for alt den viden vi kan få om et byggeprojekt allerede i starten af processen, for ellers kan vi ikke garantere at vi kan leve op til kravet om CE-mærkning.

For os handler det om at vi kan få en dialog og et samarbejde med vores kunder, så vi kan hjælpe dem med at finde den helt rigtige løsning og hjælpe dem i hele processen.  Vi sparrer og samarbejder med en række af ingeniører og arkitekter, så vi kan komme i mål med alle former for opgaver der omhandler bygningsstål.

Ved, at vi er certificerede med EN1090, kan vi levere byggeprodukter, dvs. bærende konstruktioner i stål og aluminium. Du kan læse mere om CE-mærkningen hos os, lige her.

Lars blev interviewet af TEKNIQ Arbejdsgiverne til deres marts udgave af Industri og Teknik. Det handler om den mangel af markedskontrol der er i byggebranchen, når det omhandler stålkomponenter.

Her kan du læse den del der omhandler CE-mærkning.

Har du spørgsmål til CE-mærket bygningsstål, er du mere end velkommen til at kontake Lars herinde eller på mail lars@uni-tek.dk eller telefon nr. 29430405.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Uni-Tek A/S

Ørneborgvej 48
8960 Randers SØ
Danmark
Uni-Tek A/S

Send til en kollega

0.094