23948sdkhjf

Biomasseanlæg som miljøvenlig og effektiv energiløsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Ved at omlægge fossile brændselsanlæg til biomasseanlæg kan du opnå en lang række fordele. Biomasseanlæg kan både optimere din produktion, økonomi og er til gavn for miljøet.

Med det rigtige valg af biomasseanlæg er du med i kampen om en grønnere og mere miljøvenlig omstilling. Udnyttelse af skov, afgrøder og industrielle restprodukter i varmeproduktion afgiver nemlig et langt mindre CO2-aftryk end afbrænding af de traditionelle fossile brændsler, som f.eks. olie, kul eller gas.

Udover de miljømæssige fordele, får du en driftssikker og effektiv energiløsning, som kan udvikles og tilpasses efter behov. De findes et væld af anlægstyper- og størrelser der egner sig til opvarmning af eksempelvis beboelse, industrilokaler eller stalde. l

Anlæggene kan fremstilles eller leveres som mobile anlæg eller som fuldautomatiske, som danner fundamentet for den mest mulige effektive drift for din virksomhed.

Opnå økonomiske besparelser
Biomasse er nemlig CO2 neutral og er fritaget for CO2- og energiafgifter. Der er således mulighed for at opnå store besparelser ved at konvertere fra afbrænding af fossilt brændstof, som olie eller gas til afbrænding af biobrændsel som eksempelvis halm, træpiller, eller flis.

En investering i et biomasseanlæg i form af et pillefyr er typisk tjent hjem i løbet af få år, så det på sigt kan spare din virksomhed for mange penge.

Hvis der ved din virksomheds produktion forekommer restprodukter, er der ligeledes mulighed for at opnå større besparelser, da restprodukterne med fordel kan udnyttes som ressource.

Kundetilpasset anlæg
Linka er blandt verdens førende specialister inden for udvikling, projektering og opførsel af fuldautomatiske kvalitetsanlæg til hele verden. Med deres patenterede brændselsteknologi udnytter de det brændsel der er tilgængelig i nærområdet eller udfører gerne tests af nye brændselstyper.

De fremstiller kundetilpassede biomasseanlæg, hvor tæt dialog og sparring med kunden er i højsædet. De hjælper gerne med alle aspekter i processen, hvor de står klar med kompetent rådgivning, projektudvikling, montering og efterservice, så kunden er sikret en optimal og driftssikker løsning.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.141