23948sdkhjf

Bliv stærk i Excel med et nemt og bekvemmeligt onlinekursus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Din viden om Excel, om du fik den i folkeskolen eller på din erhvervsuddannelse, er guld værd på arbejdsmarkedet

Hvis du ikke har lidt viden om Excel, vil du uden tvivl få vanskeligt ved at betræde en del jobs. Stort set ingen kan se sig fri for at skulle kigge på, forholde sig til og arbejde med Excel i deres arbejdsliv. Det giver derfor sig selv, at dit kendskab helst skal være så stærkt som muligt, for at du kan følge med kravene på arbejdsmarkedet. Gør dig selv den tjeneste at blive klogere på emnet.

Excel er afgørende på arbejdsmarkedet
Hvis du er tjener eller skibsreder, vil din dagligdag formentlig ikke foregå i Excel. Det fritager dig dog ikke fra at bruge tid på Excel. Selv i dit arbejdsliv som tjener eller guldsmed vil du støde på Excel. Det kan være i form af bestillinger, regnskab, vagtplan, timeafregning m.m. Alle disse punkter er essentielle dele af din og virksomhedens økonomi, hvorfor et kendskab til Excel er strengt nødvendigt, selv de mindre krævende Excel-funktioner som f.eks. at indtaste dine timer eller dine vagtønsker.

Du kan få et Excel-kursus her. Du bliver nødt til at kunne manøvrere i det program, du vil møde i dit arbejdsliv i de næste mange år. Du tænker måske, at det alligevel bliver erstattet af noget andet en dag, men erstattet af hvad. Det nye program vil du også skulle have kendskab til. Det vil også kræve et kendskab til it. Brug derfor noget tid på et Excel-kursus. Vores hverdag derhjemme og på arbejdspladsen bliver kun mere digital, hvorfor så fraskrive dig den kunnen?

Styrk dine kompetencer
Et andet fantastisk argument for, at du skal tage et kursus i det program, du aldrig vil slippe for at skulle bruge, er, at kendskabet giver dig kompetencer, du kan tage med videre. Hvis du en dag finder ud af, at din ekspertise inden for tjenerfaget kan bruges til at åbne en restaurant, så skal du kunne administrere og forstå et Excel-ark. Det er altså en forudsætning for, at du kan udvikle dig eller skifte branche, Og så gælder det altid med it, at jo hurtigere du lærer det, jo nemmere bliver det.

Et kursus gør underværker
Kan du så blive bogholder i en virksomhed via et kursus i Excel? Nej, det kan du ikke. Heldigvis er der begrænsninger for, hvad et kursus kan. Det kan gøre dig tryg ved at bruge det program, du vil møde i dit arbejdsliv. Dog kan det ikke gøre dig betydeligt bedre til økonomi og matematik, hvis det ikke er dit ønske. Så bare rolig – du bliver ikke økonom af at tage et kursus i Excel. Brug det i stedet til at danne dig en forståelse af et regnskab eller en bestilling, så du ikke bliver snydt eller begår dumme fejl.

Er du derimod højtuddannet, f.eks. inden for humaniora, vil du gøre meget klogt i at tage et kursus i Excel. Du vil om nogen blive mødt med Excel i dit arbejdsliv, så jo hurtigere du kommer i gang med at bruge det på højt niveau, jo hurtigere vil erhvervslivet kunne få nytte af dig.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094