23948sdkhjf

Trin-for-trin guide til punktrenovering

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Nedenunder kan du finde hvilke produkter du skal bruge og hvordan de anvenvdes til punktrenovering.

Punktrenovering er renoveringsmetode, som ikke kræver opgravning. Metoden bruges når man vil udføre reparation på netop det sted, hvor skaden befinder sig. Det betyder bl.a., at hvis skaden befinder sig f.eks. under et gulv, så undgår du at bryde hele gulvet op. Nedenunder kan du finde trin-for-trin guide til punktrenovering. 

  1.  Røret spules, så det er rent.
  2.  Packeren præpareres ved at lægge strækfilm i den længde, der passer til packerens længde, og så rulles packeren på strækfilm. Strækfolien skal vikles omkring packeren i 45 graders vinkel.
  3.  Andre elementer, som sættes på packeren, forberedes. Disse elementer kan findes i reparationssæt, som indeholder et stykke glasfiber, et stykke afdækningsplast og handsker. Der kan tilkøbes kemi type A og B, som skal blendes og rystes i 2 minutter.
  4.  Afdækningsplast bredes ud.
  5.  Imprægnering af glasfiberen begynder med at lægge glasvæv ud på afdækningsplastik og dække den med kemi på begge sider, og så lægges to stykker glasvæv sammen.
  6.  Når imprægnering er færdig placeres glasfiberen midt på packeren, som sættes ind i røret og pustes op.

 

Punktrenoveringsudstyr hos C-TV Technology

Hos C-TV Technology kan du finde alt du har brug for hvis du er i gang med punktrenovering, herunder glasfibervæv, strækfolie, packere, som kan bestiller i forskellige længer afhænging af dine behov, osv. Vores produktsortiment dækker over fem kategorier: TV-inspektion, Spul&Sug, Spor&Søg, No Dig og Andet udstyr. Vi står i øvrigt klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har nogen spørgsmål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Send til en kollega

0.109