23948sdkhjf

Sådan sikrer du dig en bæredygtig have

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

I dagens Danmark, og generelt verden over, er bæredygtighed blevet et vigtigt emne.

Bæredygtighed går ud på, at vi skal behandle vores klode godt og sørge for at efterlade den med færrest mulige udfordringer til de næste generationer. Hvis du drømmer om en mere bæredygtig have, så får du her en guide til, hvordan du sikrer dig dette. Mangler du noget arbejdstøj til projektet, finder du det hos Bläkläder, som ligeledes er en bæredygtig organisation.

Flere planter i din have
Blomster og planter er et godt sted at starte, hvis du drømmer om en bæredygtig have. Planter er til stor gavn for miljøet, da de udskiller ilt og samtidig skaber gode levesteder for de dyr der måtte befinde sig i haven. Her giver det god mening, at du anskaffer dig nogle planter, som generelt har en lang levetid, i stedet for blomster som blot holder en sæson og måske endda er fragtet langt for at komme hertil.

Regnvand er altid til stor gavn
Vi har alle brug for at vande haven, når vejrudsigtet siger sol og tørt vejr i en længere periode. Men hvorfor bruge det rensede drikkevand fra hanen til dette? I stedet bør du samle dit regnvand og benytte dette til at vande haven, så kloaksystemet undgår at blive mere belastet. På denne måde kan du altså bruge gratis vand, hvilket er super nemt og samtidig med til, at spare på ressourcerne.

Vælg de rigtige materialer
En anden måde hvorpå at skabe en bæredygtig have, er ved at anvende bæredygtige materialer til eksempelvis at bygge de møbler som du ønsker i din have. Dette giver rigtig god mening, i stedet for at skulle ud og investere i noget helt nyt. Der er god mulighed for at finde en masse lækkert genbrugsmateriale til billige penge rundt omkring, og ellers kan det jo være, at din nabo ligger inde med noget træ, som han ikke skal bruge længere.

Fra jord til bord
En andet godt tip til en bæredygtig have er, at du går i gang med at dyrke dine egne grøntsager i haven. Ofte er der lang vej fra jord til bord, når vi handler ind i supermarkeder, men ved selv at dyrke eksempelvis gulerødder og kartofler i haven, er det muligt at ændre på dette. På denne måde er det altså muligt at være selvforsynende til en vis grad, hvilket er super godt for klimaet og samtidig har en positiv påvirkning på samvittigheden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078