23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Steel A/S runder en halv milliard 

Give Steel runder en halv milliard i omsætning og lander regnskabsåret 2020 med et tilfredsstillende resultat til trods for et internationalt nervøst marked, påvirket af COVID-19.

Danskproducerede stålkonstruktioner er populære - også i udlandet. 

En omsætning på over en halv milliard betragtes som acceptabelt set i lyset af de påvirkninger fra COVID-19, der har resulteret i et uroligt og stærkt konkurrencepræget marked med udsving på stålpriserne.

Vi har i 2020 samlet set styrket sin tredobbelte bundlinje, bestående af resultater for socialt ansvar, klimaaftryk og økonomisk fremtidssikring.

CSR: Virksomheden øgede i 2020 sin nominering til 39 lærlinge og har i dag 59 CSR-relaterede ansættelser.

Klima: I december 2020, udgav vi vores første EPD-miljøvaredeklaration. Med verificerede CO2-tal kan vi nu dokumentere stålkonstruktionernes klimaaftryk. Der blev i årets løb også produktudviklet på kompositbjælken GSY BEAMÒ, der nu kan leveres i versionen GSY GREEN, hvis råvare udelukkende er genbrugsstål. Endelig er der gennem året investeret i flere miljø- og energibesparende foranstaltninger, der reducerer CO2-aftrykket. 

Økonomisk fremtidssikring: Her skal især nævnes investeringer i robotteknologi til fremstilling af GSY BEAMs ligesom varemærkerne GSY og GSY BEAM blev registreret i EU i 2020. 

Læs ledelsens kommentar til årsregnskabet her.

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Kontaktperson

AC
Anette Christensen
Marketings- og bæredygtighedsdirektør
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.078