23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan opbygger du dit BIM-projekt

Download vores demohus til Archicad og BIMx og blive klogere på, hvordan du kan opbygge dig eget BIM-projekt.

For at demonstrere hvordan vi opbygger et #BIM-projekt hos GRAPHISOFT Center Danmark, har vi lavet et demo-projekt, du både kan downloade som fuldt projekt i Archicad og som #BIMx-projekt. BIMx er Graphisofts BIM-viewer, som kombinerer 2D-tegninger, 3D-model, mængder og informationer.

LÆS OGSÅ: Gratis Tips & Tricks Webinar om Graphic Overrides

Archicad-demohus med indretning og inventar
Demohuset består af en bygning med indretning og en masse løst inventar, som gør det muligt at lave interiør-visualiseringer med Cinerender. Der er både lyssætning og nips på reolerne og en masse #GDL-objekter, hvor nogle er fra #Archicad-biblioteket, andre er downloads fra internettet, ligesom vi har lavet nogle af dem helt fra bunden. Demohuset har søjler med høj detaljering, mens beslag, blote og møtrikker er lavet med Archicads bjælkeværktøj. Derudover er der også fundamentstegninger og gasbeton-planer, samt et Layout med visualiseringer.

 LÆS OGSÅ: Hastighedstest mellem Revit og Archicad

Løbende opdateringer af demohuset
Vi opdaterer løbende vores demo-projekt, så der kommer mere og mere med. Prøv selv at kigge på vores demo-projekt, og lad dig inspirere til at bruge endnu flere af Archicads mange muligheder. Du finder links til dowload her >>

 

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.095