23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtige initiativer i Riwal

For at understøtte Riwals fokus på bæredygtighed, baseret på FN’s globale mål for bæredygtig forretningsudvikling, fortsætter vi med at belyse og implementere flere bæredygtige løsninger i vores interne aktiviteter.

Senest har vi sat fokus på effektiv rensning af spildevand, et centralt aspekt af vedligeholdelse af maskiner og ligeledes et centralt aspekt i kampen om den grønne omstilling.

Se videoen  hvor Simon Fjord, Project & Facility Manager fortæller hvordan vi hos Riwal effektivt arbejder mod at mindske vandspild. 

Ansvarligt vandrensning siden 2010
For at tilgå spildevandsbehandling ansvarligt implementerede Riwal Danmark i 2010 et vandrensningsanlæg fremstillet af Aqua Detox (Tyskland). Igennem de sidste 10 år er det årlige forbrug af vand til maskinvask faldet fra 1500 m3 vand til 140 m3. Simon Fjord, Facility og Project Manager ved Riwal, udtaler: “Vores ansvar i den grønne omstillingen skal ikke kun ses i de mange hybride og elektriske lifte vi tilbyder vores kunder, men i vores interne processer og de mange projekter vi implementerer bag lukkede døre.” 

Vasker 6.500 maskiner med samme forbrug som almindelig dansk husstand
Årligt vasker vandrensningssystemer i Odense i gennemsnit 6.500 maskiner. Implementeringen af BioClassic® har øget effektiviteten af vandforsyningen i en sådan grad, at Riwal nu bruger cirka 140 m3 vand til alle 6.500 maskiner, hvilket svarer til vandforbruget i en gennemsnitlig dansk husstand. Uden BioClassic®-systemet ville vandforbruget være 10 gange højere. 

Den biologiske spildevandsbehandling via den aktive svampemekanisme er et vigtigt skridt i retningen til at sikre, at Riwal lever op til sin forpligtelse til at implementere flere bæredygtige initiativer inden for bæredygtige initiativer. BioClassic®-systemet spiller en væsentlig rolle inden for effektiv vandforvaltning og gør det muligt at genanvende hovedparten af spildevandet, hvilket reducerer det samlede vandforbrug og bidrager til en grønnere, mere bæredygtig fremtid.

Den tekniske process
BioClassic® er et klassisk klaresystem til lameller, baseret på en biologisk tilgang til filtrering af vand: Spildevandet strømmer gennem afløbsrister ind i vaskerummet med sandfangsbrønde og biobrønde, hvor svampemekanismerne aktivt filtrerer vandet. Vandet kan derefter genbruges til vedligeholdelse og rensning af maskiner og lifte.

 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.062