23948sdkhjf

Ny stander til EVlink vægbokse letter monteringen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

Schneider Electric opgraderer sortimentet af smarte løsninger til opladning af el-biler med en ny, forbedret stander til EVlink vægbokse

Schneider Electric opgraderer sortimentet af smarte løsninger til opladning af el-biler med en ny, forbedret stander til EVlink vægbokse. 
 
Den nye stander gør det nemmere at vælge og installere fristående ladebokse på gulv i parkeringskældre og P-huse eller i terræn på udendørs P-pladser. 
 
En aftagelig bagplade giver uhindret adgang til at trække kabler op gennem standeren og tilslutte ladeboksen. Også håndteringen bliver lettere med den nye stander, som er blevet 10 kilo lettere end sin forgænger og nu kun vejer 7,5 kilo. 
 
Det går dog ikke ud over robustheden, og standeren tåler fint de danske vejrforhold. Den er nemlig godkendt til udendørs brug i kystnære miljøer. 
 
Standeren fås til en eller to ladebokse, så én stander med ladebokse på begge sider kan forsyne to P-pladser til el-biler. Og har man først købt og monteret standeren til en enkelt ladeboks, men senere får brug for at have to ladebokse på standeren, kan den nemt opgraderes til to bokse med en særlig plade. 
 
Den nye stander er tilgængelig hos grossisterne nu. 

Se hele udvalget af EVlink løsninger til e-mobilitet her: https://www.se.com/dk/da/work/products/product-launch/evlink/ 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.125