23948sdkhjf

Rustikt betongulv i ny thesalon får mat imprægnering

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

I en splinterny thebutik i Ry har All Remove beskyttet det rå betongulv med mat imprægnering. Nu er café-butikken klar til at byde de shoppende gæster på the og kaffe.

HØR MERE OM ALL REMOVES MATTE IMPRÆGNERING TIL BETONGULVE – KLIK HER

Torvehaller er ikke kun noget, man finder i hovedstaden. Også i Ry har man åbnet en ny torvehal, der netop er blevet indviet i anledning af byens 150 års jubilæum som stationsby.

En af torvehallens butikker er den hyggelige thesalon, ’Chola – te con te’, hvor kunderne kan nyde en kop kaffe eller the, mens de kigger på interiør, håndlavede tekstiler og andre væverier.    

SE FLERE REFERENCER – KLIK HER

Betongulv beskyttet
For at gøre det nemt at holde gulvet rent og undgå permanente pletter fra the, kaffe og andre lækre sager i caféen, blev All Remove kontaktet.

I forvejen har vi i All Remove stor erfaring med at gøre matte betongulve mere modstandsdygtige over smuds og pletter, seneste i Fredericias nye dansested, AHA

Caféens betonoverflader blev først afrenset og derefter behandlet med All Removes gulvimprægnering til matte overflader. Nu er café-butikken klar til at tage imod de shoppende gæster og samtidig byde dem på the og kaffe.

HØR MERE OM ALL REMOVES MATTE IMPRÆGNERING TIL BETONGULVE – KLIK HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.469