23948sdkhjf

Arbejder du med manuel installering af glas og vinduer?

| Medlemsnyhed | Indrykket af GMV A/S

Der findes en smartere måde at gøre det på - både sikkerhedsmæssigt og økonomisk. Nemlig en Winlet vinduesløfter.

Uanset om du skal installere elementer indefra eller udefra i ujævnt terræn har GMV A/S en Winlet der passer til dit behov.

Winlet til udendørs og indendørs vindues installationer 
Den er nem at transportere frem til byggepladsen, da de fleste af vores modeller kan være i en almindelig varebil. Ved indendørs montering sikrer det kompakte design, at den kan hejses op via elevator og nemt kan komme rundt i alle rum. Alle vores Winletter kan konfigureres til udendørs brug og hvis terrænet er særligt ufremkommeligt vil vores Winlet Crawler Bi-Levelling med larvefødder være den ideelle løsning. 

Hydraulikken sikrer hastighed, robusthed og præcision
Alle vores Winlet modeller er baseret på hydraulik, hvilket sikrer optimal hastighed og robusthed, som vi ved er en stor prioritet på en byggeplads.  Hydraulikken er også med til at give fuld kontrol over finjusteringsmulighederne, som er unikke for en Winlet. Det hydrauliske finhejs op/ned og sideskift udføres nemt og præcist helt fremme ved glasset og ikke langt væk fra glasset, som på mange andre vinduesløftere på markedet. 

Læs også: Klinkby Træbyg øger sikkerheden og effektiviteten under vinduesinstallationer

Sikkerhed er det vigtigste ved en Winlet
Winlet er bygget med sikkerhed i fokus hele vejen rundt. Maskinens egen computer overvåger altid alle funktionerne, herunder løftearmen og kapacitetsgrænser. En sikkerhedsafbryder sikrer, at maskinen stopper med at køre hvis håndtaget slippes. Der er naturligvis indbygget nødstop i kabelbetjeningen, som kan aktiveres lige der hvor du arbejder. Det er altid muligt at lave nødsænkning af hydraulikken på en Winlet. 

God service og mulighed for fjernsupport
Vi oplever sjældent nedbrud på vores Winlet modeller. Skulle du være uheldig, er hydraulikken simpel at reparere lokalt, uden brug af special reservedele. I særligt udfordrene tilfælde vil en af vores mange dygtige teknikere være klar til at hjælpe med diagnosticering og kan koble op på maskinens computer via fjernsupport. 

Find din perfekte Winlet fra GMV

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GMV A/S

Industriparken 1
7182 Bredsten
Danmark
GMV A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094