23948sdkhjf

Undgå støj fra varmepumper med et fjederdæmpersæt fra IAC

| Medlemsnyhed | Indrykket af IAC Acoustics A/S

FDHL-fjederdæmpere reducerer vibrationer fra varmepumper med op til 26 dB (90%).

Varmepumper bliver et mere og mere populært valg af varmekilde, blandt andet i parcelhuskvarterer og kolonihaver. Men oftest sættes en varmepumpe op uden fjederdæmpere, som ellers kan afhjælpe støj og lette gener for husejeren.

Hvorfor støjer min varmepumpe?

Støj fra en varmepumpe stammer ofte fra ventilator eller kompressor enheden. For at undgå støj bør man blandt andet kigge på, om varmepumpen er korrekt placeret og monteret.

En særlige udfordring ved at vibrationsisolere en varmepumpe er, at dens vægt er ulige fordelt på fødderne, og dette tager et fjederdæmper sæt fra IAC Acoustics højde for, da fjederdæmperne er tilpasset varmepumpens vægt.

Mange montører bruger allerede i dag fjederdæmper sættet til at vibrationsisolere varmepumper, når de bliver sat op, men sættet kan også eftermonteres.

 

Fjederdæmper sæt til varmepumper

IAC Acoustics anbefaler et særligt vibrationsdæmper sæt til støj- og vibrationsisolering af varmepumper og aircon, som hedder FDHL. FDHL giver en stor nedbøjning, som vibrationsisolerer varmepumpen fra bygningsdele.

Du kan læse mere om vores FDHL fjederdæmper sæt her eller kontakte os på 38 40 07 80.

 

Vibrationsdæmpning fra IAC Acoustics

IAC Acoustics har mere end 60 års erfaring inden for vibrationsdæmpere og vibrationsdæmpning, så hvis du er på jagt efter Fjederdæmpere til større Aircondition anlæg, køletårne eller genveks anlæg tilbyder IAC Acoustics også et bredt sortiment af åbne fjederdæmpere, fjederdæmpere i hus mm..

Læs mere om Fjederdæmpere

Medlemsnyhed

Indrykket af
IAC Acoustics A/S

Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Danmark
IAC Acoustics A/S

Send til en kollega

0.078