23948sdkhjf

4 gode grunde til at vælge fleksible bygningsløsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adapteo

Fremsynede løsninger med mulighed for at imødekomme fremtidige pladsbehov gennem modulære bygningsløsninger vinder i stigende grad indpas.

Danmark er i vækst. Hvert år vil behovet for offentlige tilbud stige, fra børnehaver og skoler til plejehjem. Disse faciliteter er dog ofte i dårlig byggeteknisk stand. En rapport fra Byggefakta for kommunale byggeprojekter 2020-2023, publiceret i 2020 viste et vedligeholdsefterslæb for kommunale bygninger på tilsammen 72,5 mia. danske kroner.

Her kommer virksomheder som Adapteo ind i billedet. Adapteo bygger, udlejer og sælger fleksible bygninger til blandt andet skoler, børnehaver, kontorer, sundhedsvæsenet, ældrepleje og beboelse.

– Mange kommuner har det svært ved at reagere på hurtigt opståede og uforudsigelige behov. Her kan fleksible løsninger være en kærkommen redning. Vi kommer helt enkelt til at spille en stadig vigtigere rolle i samfundet, siger Claus Haastrup, Head of Sales hos Adapteo Danmark.

Fleksible bygninger som kan tilpasses skiftende behov stiller ifølge Claus Haastrup kommunerne i en win/win-situation. De fleksible og modulære bygninger kan løse kommunens akutte behov og udgør samtidig en bæredygtig løsning. Haastrup fremhæver fire gode grunde til at bygge modulært.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adapteo

Greve Main 33
2670 Greve
Danmark
Adapteo

Send til en kollega

0.094