23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Jocolino-børnebruser fra hansgrohe med dyredesign

Brusebad uden tårer: med Jocolino-børnebruseren bliver shampoo nemt skyllet ud, så det ikke løber ned i øjnene. Den høje, CE-mærkede kvalitet og den enkle installation gør også bruseren til forældrenes favorit.

Elementet vand har en magisk tiltrækningskraft på børn. De små leger gerne fantasifuldt med vandet, men når de skal i bad ender det for mange alligevel i diskussioner eller endda tårer, især når shampooen skal skylles ud af håret. Den nuttede, farverige Jocolino-håndbruser passer med sit smalle greb perfekt i små børnehænder og findes i tre design. Takket være kvalitetsmaterialerne og det gode håndværk behøver forældre ikke bekymre sig om skarpe kanter eller løse dele. Ingen gråd eller diskussion – med de forskellige stråletyper passer Jocolino fuldstændig til barnets behov, og hvert brusebad bliver en sjov oplevelse for børn og voksne.

Mere kreativitet og sjov – på brusesafari med Jocolino

Nu bliver det vildt på badeværelset – med den sort/hvide zebra, den beige løve og den grønne krokodille leger poderne sig på safari i badet. De forskellige dyredesign og bevægelige øjne får Jocolino til at minde om legetøj, der automatisk vækker børnenes fantasi og kreativitet. Børnebruseren byder på to forskellige stråletyper, der vælges ved at dreje på grebet: den bløde og målrettede MonoRain-stråle samt den behagelige Rain-stråle.

Takket være en isoleret vandføring bliver bruserens smalle greb ikke varmt, heller ikke ved høje temperaturer eller langvarig brug. Jocolino indeholder QuickClean-teknologien, så kalkrester på dyserne automatisk fjernes, når man skifter stråletype. Den nye børnebruser kan enkelt skrues på alle gængse bruserslanger, og det kan gøres endnu lettere med et enkelt klik ved at installere et koblingssæt på slangen. Det sjove design, de funktionelle stråletyper og den enkle montering gør den børnesikre håndbruser til en ideel bruseledsager i børnefamilien.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.062