23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Archicad 25 Launch Party

Kom og fejr udgivelsen af Archicad 25 med os.

7. juli udkommer Archicad 25 – og det skal fejres. Derfor afholder vi et launch-arrangement, der kombinerer fagligt input, uformelt samvær og mulighed for at netværke.

Programmet starter med en præsentation af nyhederne i Archicad 25, hvorefter Velux, Lindab, Dalux og Land4 fortæller om deres integrerede løsninger til Archicad. Derudover giver IKT-lederne en kort introduktion til IFC-udveksling mellem Revit og Archicad. Afslutningsvis byder vi på øl og vin ad libitum, en let anretning og ikke mindst mulighed for at netværke med andre brugere og alle os fra GRAPHISOFT Center Danmark.

PROGRAMMET FOR ARCHICAD LAUNCH PARTY ER

13.00: Nyhederne i Archicad 25
Sædvanen tro byder Archicad 25 på masser af nye features, som gør det nemmere at designe og projektere dine projekter. Vi gennemgår nyhederne i Archicad 25.
Thomas Graabæk og Thomas Nymann Jensen, Graphisoft Center Danmark

14.30: Dalux – projektets digitale rygradd i skyen
Dalux har lavet et Archicad plug-in til deres BIM-portefølje, der gør muligt at importere dine BIM-modeller og tegninger direkte fra Archicad. Hør mere om Dalux’ løsninger og det dedikerede Archicad plugin.  
Præsentation af Emil Bisgaard Mortensen fra Dalux.

14.45: Velux BIM-objekter
Velux har produceret state of the art BIM-objekter af deres ovenlysvinduer. Oplev deres BIM-objekter, og se hvordan de bliver en del af din designproces.
Præsentation af Martin Let Hansen, BIM Manager fra Velux A/S.

15.00: Lindab-porte som BIM-objekter
Lindab laver ikke blot tagrender, ventilationssystemer og byggelementer. De producerer også porte, og Graphisoft Center Danmark har hjulpet Lindab med at udvikle Archicad BIM-objekter af deres porte.
Præsentation af Alex Løkkegaard, Strategic Product Manager hos Lindab A/S.

15.15: LAND4 til landskabsarkitekter
Archicad er det eneste BIM-program med et dedikeret LAND4 plugin – hermed får landskabsarkitekter det bedste af to verdener. Her får du indsigt I de nye funktioner i den seneste udgave af LAND4.
Præsentation af Søren Ross indehaver af Land Software.

15.30: IFC mellem Revit og Archicad
Samarbejde på kryds og tværs af fag og software er nøglen til en mere effektiv byggebranche. IFC er det mest udbredte udvekslingsformat mellem Archicad og Revit. Her får du en kort introduktion til, hvordan du udveksler med IFC.
Præsentation af Símon Ólafsson, partner i IKT-LEDERNE ApS.

15.45: Afrunding

16.00: Mad, drikke og networking

Tilmelding
Det er gratis at deltage i Archicad 25 Launchparty, men af hensyn til planlægningen vil vi gerne have, at du tilmelder via dette link >> 

Vi overholder alle gældende Corona-retningslinjer.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047