23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HIGH-END formatsave fra MARTIN

Se et bredt udvalg af MARTIN formatsave i vores showroom !

MARTINs formatsave er designede og udviklede med henblik på at gøre dit arbejde med maskinerne ukompliceret og af højeste kvalitet. Med en formatsav fra MARTIN kan du dermed nemt opnå de bedste resultater.

Formatsaven spiller en central rolle i ethvert snedkeri og er for mange den absolut vigtigste investering i maskineri. Derfor videreudvikler MARTIN kontinuerligt på deres formatsave, så du kan levere endnu bedre produkter dine kunder.

MARTINs formatsave skiller sig ud fra mængden ved deres ekstreme robusthed, den sofistikerede teknologi og den fremragende økonomiske værdi. Præcision og produktivitet er nøgleord for formatsave, og det er netop disse egenskaber som adskiller MARTIN formatsave fra konkurrenterne. Af denne grund, leverer vi mange MARTIN formatsave til Danmarks fineste og mest detaljeorienterede snedkerier.

MARTINs egenskab til at udvikle de mest præcise og produktive formatsave på markedet, skyldes deres lange historie indenfor branchen kombineret med høj-kvalitets ingeniørkundskab, moderne kontrolkoncepter og opmærksomhed på de små detaljer.

Når alle disse aspekter inddrages, bliver det hurtigt klart, at en formatsav med høj præcision og lang levetid er essentiel og at MARTIN har udstyret til dig som værdsætter høj præcision og produktivitet. Uanset hvilken formatsav du forelsker dig i, så kan vi hos Slejpner tilbyde dem til særdeles konkurrencedygtige priser.

Du kan se meget mere om MARTIN´s formatsave på vores hjemmeside MARTIN Formatsave !

I vores showroom, kan du altid få en demonstration af de forskellige formatsave og hvad der passer til netop dit behov - kontakt os for aftale om demonstration af savene på telf. 45 93 10 22 

Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116
P nummer: 1002044978

Kontaktperson

EH
Erik Heilmann
post@slejpner-as.dk

Send til en kollega

0.047