23948sdkhjf

Desinficerbar skærmvæg til forbedring af kontorets lydmiljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Ecophon introducerer AkustoTM Screen - en ny desinficerbar skærm. Som et supplement til lydabsorberende lofter forbedrer denne fritstående skærm samtaleuforstyrrethed og -komfort i f. eks kontorlandskaber eller kantiner.

Ideelt til at skabe rolige områder med reduceret støjtransmission.

Akusto Screen er en let og fritstående, desinficerbar lydabsorberende skærm. Skærmen er let at flytte rundt på og kan let placeres der hvor du har et behov. Skærmen fås i 14 Texona overfladefarver eller med en Caretec overflade, der nemt kan rengøres med en våd klud og desinficeres.

”Et lydabsorberende loft af god kvalitet er tilstrækkeligt i de fleste lokaler, men støjende lokaler, som f.eks. kontorlandskaber, restauranter og kantiner, stiller større krav til mindre tale- og støjtransmission. Den nye skærm er et ideelt supplement til akustiklofter i sådanne lokaler, hvilket sikrer uforstyrrethed og færre forstyrrelser mellem arbejdspladserne” siger Keld Rasmussen, Sr. Product Manager hos Ecophon.

Kontorplads pr. medarbejder er i årtier løbende blevet mindre. En nylig undersøgelse foretaget af Ecophon viser, at 40% af medarbejderne på kontorer forstyrres af andre personers småsnakken på kontoret; især når der ikke er foretaget de korrekte tiltag til at forbedre lydmiljøet. Akusto Screen forkorter spredning af tale og reducerer støjniveauet. Dette minimerer distraktioner og negativ indvirkning på medarbejdernes sundhed, velvære og kognition.

Det tager en medarbejder gennemsnitligt 25 minutter at vende tilbage til den oprindelige opgave efter en afbrydelse. Da medarbejdere i gennemsnit bruger 60% af deres tid i fokuseret koncentration, påvirker afbrydelser fra støj og uønsket tale både produktivitet og den generelle jobtilfredshed.

”Når kontormedarbejdere vender tilbage til kontoret efter en lang periode med hjemmearbejde, kan vi forvente et krav om hygiejne og uforstyrrethed kombineret med et ønske om at omgås og engagere sig i kreative aktiviteter med kolleger. Akusto Screen gør det lettere at begrænse distraktioner i kontorlokaler, der inspirerer til samarbejde, uanset om det er åbent-plan eller aktivitetsbaseret” siger Mads Søndergaard, Business Unit Manager hos Ecophon.

Læs mere om Akusto™ Screen og hele Ecophons sortiment af akustikløsninger på Ecophon.dk, inklusiv teknisk information, designvejledning, montagehjælp og detaljeret information om bæredygtighed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Send til en kollega

0.094