23948sdkhjf

Q-Construction vinder totalentreprisen Astas Have

| Medlemsnyhed | Indrykket af Q-Construction A/S

Projektet består af både almene og private boliger på Amager.

Q-Construction får æren af at bygge videre på et godt samarbejde, når Aarhus-entreprenøren skal bygge endnu et boligprojekt sammen med bygherre ELF Development. Den moderne entreprenør samarbejder i forvejen på den sidste etape i IrmaByen, og nu tager Q-Construction også hånd om Astas Have.

På Amager skal Astas Have blomstre med et erhvervslejemål, 31 almene boliger og 33 private ejerboliger, som Q-Construction bygger i fem og fire etager med tagterrasse på toppen. Et fælles gårdrum skal spire frem mellem bygningerne og rumme parkering til cykler og ophold for store og små. Under gårdrummet bygger vi en kælder med parkeringspladser og depotrum.

Hele herligheden strækker sig over 6.400 kvm. bolig og 1.450 kvm. kælder under gårdrum og delvis under boligerne. Byggepladsen befinder sig i et tæt byrum langs den trafikerede Sundholmsvej, så pladsen udenom byggeriet bliver minimal.

ELF Development er bygherre på byggeriet og agerer delegeret bygherre på den almene del på vegne af Boligforeningen VIBO.

Vi i Q-Construction ser frem til at give bygherre en god oplevelse i samarbejde med Sweco Architects Denmark og DOMINIA. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Q-Construction A/S

Rosenkrantzgade 12 D
8000 Aarhus C
Danmark
Q-Construction A/S

Billeder & videoer

Astas Have

Send til en kollega

0.094