23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Facaderens.

Uanset om din bygningsfacade er lille eller kæmpe skal den med jævne mellemrum afrenses for snavs. Det kan være graffiti hærværk, forurening eller ganske almindeligt smuds fra vind og vejr.

Forskellige former for snavs

Smuds og snavs kommer fra mange forskellige kilder. Alger kan fremstår som sort, grønligt eller endda rødt smuds, og algerne kan komme fra både skove og grønne områder eller blive båret ind fra havet. I byområder er trafikfilm – sod og støv fra billister – ofte en kilde til smudsede overflader. Uanset hvilken type smuds din facade er ramt af, giver vi gerne et bud på, hvordan en facaderens kan resultere i en pænere overflade.

Stor erfaring med alle slags facader

Vi har lavet facadeafrensninger på adskillige bygninger gennem tiderne og fjernet alger, smuds og graffiti fra s-toge, broer, busser, stationer, butiksfacader, operahuse, skoler, private boliger, storcentre og lign. Derfor har vi også stor erfaring i facaderens på udfordrende facader, som netop kan være svære af gennemføre en facadeafrensning på. Klik her for at se eksempler på forskellige afrensninger.

Behandling efter en facaderens

Efter en afrensning af din facade har din bygning brug for en form for overfladebehandling for at beskytte din facade i fremtiden. Hos All Remove har vi stor erfaring med mange forskellige typer imprægnering. Vores imprægnering sikrer, at overfladen bliver bedre til at modstå og afsky de forurenende kilder.

Står du med en facade, som skal behandles eller afrenses? Kontakt os og lad os give dig et tilbud på en løsning, så din facade kan blive pæn igen.

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062