23948sdkhjf

Vil du bo i Kolding? Find lejeboliger i Vonsild

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om bolig i form af gårdhave- eller rækkehus for familielivet at udfolde sig i? Eller står du i stedet som single med et meget lavpraktisk behov for et tag over hovedet?

Hvis du kan svare ja til én af de to og ønsker at bo i Kolding, har du rig mulighed for at finde et godt sted at leje ved at tjekke de nye boliger i Vonsild, der ligger blot 4 km syd for Koldings centrum.

Nå nemt frem til uddannelsen
Fra Vonsild kan du cykle en kort distance for at nå ind til Koldings midte eller ud til de mange arbejdspladser og uddannelsesinstitution, den sydjyske by har at byde på. Hvad angår dine muligheder for at få uddannelse, kan du fx finde professionsbachelorer inden for finans eller pædagogik, universitetsbachelorer og -kandidater samt korte SOSU-uddannelser midt i byen.

Stor kommunal vækst i arbejdspladser
Flytter du til byen uden at have et fuldtidsjob linet op, men blot spredte indtægter fra sidegesjæfter, kan du nok nemt finde arbejde. Kolding havde op til pandemien størst udvikling i antal arbejdspladser af alle kommuner i Region Syddanmark, så om end det altid er svært at spå om fremtiden, hvad angår udvikling i arbejdspladser, lader Kolding til at kunne noget her.

Nyd naturen ved Kolding Fjord
Kolding har masser af natur, der både kommer til udtryk i form af velplejede parker og skønne arealer ud til eller langs Kolding Fjord. For familier med behov for hurtig adgang til områder i det fri, hvor børnene har plads til at boltre sig, mens mor og far kobler af, er livet i Kolding ideelt. For unge med behov for kultur og shopping byder byen på spillesteder og rigt butiksliv.

Lejligheder i Vonsild til enhver smag
Hvis du vælger at søge mod Vonsild for at finde en lejebolig i Kolding, kan du passende nok overveje byggeriet Vonsild Bakke, hvor du kan søge alt fra 2- til 3-værelseslejligheder til singler og barnløse par til gårdhavehuse med fire til fem værelser. Alt sammen placeret i flotte, rolige omgivelser og med fællesarealer, der kan sætte rammen for mange timers hygge med naboer.

Vælg den rette lejebolig
Ingen vælger tilfældigt at flytte til Kolding. Hvis du overvejer at slå rødder i denne sydjyske perle, så sørg dog for at få en tryg lejebolig at opleve Koldings rige kultur-, byliv og natur fra.

Tjek derfor tilbud på forskellige lejeboliger i Kolding i dag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094