23948sdkhjf

Total ændrer navn til TotalEnergies

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

I sidste uge godkendte aktionærer beslutningen om at ændre selskabets navn fra Total til TotalEnergies.

Paris, 28. maj 2021– I sidste uge godkendte aktionærer næsten enstemmigt beslutningen om at ændre selskabets navn fra Total til TotalEnergies på en ordinær og ekstraordinær generalforsamling og derved forankres den strategiske omstilling til et bredt energiselskab. Navneændringen inkluderer også en ny visuel identitet.

“Energi er liv. Vi har alle brug for det, og det er en kilde til fremskridt. Så i dag bevæger vi os sammen mod nye energier for at bidrage til en bæredygtig udvikling af den planet, der står over for klimaudfordringen. Energi genopfinder sig selv og denne rejse er vi en del af. Vores ambition er at være en verdensklassespiller i energiomstillingen. Derfor bliver Total til TotalEnergies”, annoncerede Patrick Pouyanné, bestyrelsesformand og administrerende direktør for TotalEnergies.
 
Det nye navn og den nye visuelle identitet er et udtryk for den kurs, som TotalEnergies har kortlagt: et bredt energiselskab, der er forpligtet til at producere og levere fra energikilder, som er pålidelige og rene og til en fornuftig pris.

Om TotalEnergies

TotalEnergies er et bredt energiselskab, der producerer og markedsfører energi på verdensplan: olie og biobrændstoffer, naturgas og grønne gasser, vedvarende energi samt elektricitet. Vores 105.000 ansatte arbejder hver dag for at skabe energi, der er ren, pålidelig, til en fornuftig pris samt tilgængelig for så mange som muligt. TotalEnergies er aktiv i mere end 130 lande og har bæredygtig udvikling i fokus.

Læs mere på vores hjemmeside her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094