23948sdkhjf

Sådan pifter du garderoben op med accessories

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Føler du, at udvalget i din garderobe begynder at falme med tiden? Så er du langtfra alene med den tanke. Selvom det er længe siden, du har fornyet dit tøj, behøver du ikke købe en masse nyt.

I denne artikel bliver du klogere på, hvordan du frisker din garderobe op med enkelte tricks, der indebærer brug af accessories. 

En ny taske 
Når størstedelen af os mennesker skal planlægge vores påklædning, er det ofte sådan, at vi tænker hele outfittet igennem. Det betyder, at det ikke kun er tøjet, der skal passe sammen, men det er samspillet mellem sko, tøj, smykker, overtøj og taske.

Af denne grund kan en ny taske bringe et nyt udtryk til dit outfit, og ofte vil den kunne give dig en følelse af, at dit tøj ser nyere ud. Du kan enten vælge at købe en klassisk taske, der passer til størstedelen af din nuværende garderobe. Ellers kan købe en taske i en blikfangende farve, der virkelig formår at give et nyt pust til dit eksisterende udvalg. 

Hovedbeklædning
Hatte og generelt hovedbeklædning har i årevis været en fast bestanddel af tidens trends, og dette skyldes, at de ofte er praktiske og skærmer for solen, ellers bidrager de med en et sejt udtryk. Hatte kan være mange slags, men en af de mest populære er naturligvis en cap, baret eller sixpence.

Desuden benytter flere og flere sig af hårbøjler, spænder eller tørklæder til at sætte håret med. Disse kommer i farver fra hele farvepaletten, så de kan give et farverigt pift til en ellers farveløs garderobe. 

Læderbælte
Går du ofte med bukser, kan du med fordel købe et nyt bælte, der kan style din almindelige buks op. Læderbælter kan fås i et væld af forskellige slags, der spænder fra den klassiske model, der sættes i buksekanten til det brede og de spraglede bælter, der placeres i taljen.

Klæder du dig i et par cowboybukser og en almindelig trøje, kan du let pifte tøjet op med et bælte til at bryde de to beklædningsdele. Derudover kan bæltet også være behageligt at have på, da det hjælper med at holde bukserne på plads, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt de falder ned i løbet af dagen eller ej.

Leder du efter et lækkert ægte læderbælte, kan du med fordel undersøge udvalget hos Freja Skind. Læderbælter er en god genstand at have i garderoben, da det kan bruges til næsten ethvert outfit.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109