23948sdkhjf

Dansk facadesystem der holder – år efter år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfix A/S

Denne flotte og modernistiske bolig er netop opgraderet med Alfix silikoneharpiksmalingen DuraDec 8000 SR i hvid. Klar til den danske sommer samt de mange efterfølgende årstider med diverse skift og prøvelser vejrmæssigt.

”Vi er meget tilfredse med resultatet. Alfix facadeproduktet er valgt dels pga. malingens lange holdbarhed og dens evne til at modvirke algevækst. Desuden er det et kæmpe plus, at produktet er dansk kvalitet og ovenikøbet lokalt forankret i Kolding gennem generationer”, siger Anne-Mette Moberg og Thomas Rasmussen.

I Alfix er vi meget taknemmelige for den positive feedback fra bygherrerne, der netop har fået gennemført facaderenovering med vores produkter. En respons som vi heldigvis ofte modtager på vores facadepuds- og malingprodukter - og øvrige sortiment generelt. 

Puds og maling - et samlet system 

Under den åndbare samt vand- og smudsafvisende facademaling på boligen er her et pudslag af Alfix DuraPuds 703 (indfarvet vandskurings- og filtsepuds) DuraPuds 703 . Dermed er boligen iklædt og beskyttet med et samlet dansk facadesystem fra Alfix. Den silikoneharpiksbaserede maling DuraDec 800 SR har en holdbarhed på facaden på helt op til 20 år og er ifølge mange professionelle malere virkelig god at arbejde med.

 Læs mere om DuraDec 8000 SR her: Alfix DuraDec 8000 SR

Dansk ejerskab, udvikling og produktion

Alfix er en dansk familieejet virksomhed - stiftet i 1963 og beliggende i Kolding. Udgangspunket var fliseklæber og fugemasse men siden er kommet en lang række højkvalitets og bæredygtige produkter til som støbemasse,  gulvspartelmasse, vådrumsmembraner, facadepuds og facademaling. 

Læs mere om Alfix´s mangeårige arbejde med bæredygtighed her: Bæredygtig producent


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfix A/S

H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Danmark
Alfix A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079