23948sdkhjf

Hvilken CNC rørbukker passer din virksomhed bedst?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Bukning og udretning af rør kan være grundlæggende for en produktion og derfor skal det gøres perfekt første gang. Det er åbenlyst, at præcision er vigtigt, men det er ikke altid åbenlyst, hvordan en virksomhed kan opnå dette bedst.

Det afhænger nemlig af, hvad en virksomheds produktion kræver af sin rørbukker.

En pålidelig måde at opnå denne præcision på er igennem CNC-styring. En CNC rørbukker kan nemlig forprogrammeres til at udarbejde mange forskellige buk på samme måde hver gang. Men styring er ikke den eneste ting, der skal tages højde for i en rørbukker.

Nedenstående er bud på forskellige CNC rørbukning maskiner, der kan gavne forskellige virksomheders produktionsbehov.

Radial rørbukker med CNC-styring

Radial-bukning (også kaldt rotations-bukning) er en rørbukningsmetode, der tillader større vinkler på røret end ved andre metoder. Dette sker ved, at komponenterne trækkes rundt om en bukkepind, hvilket tillader større vinkler. Denne maskine kan også fås med CNC-styring, sådan du kan programmere forskellige buk og udret, som dine konkurrenters CNC rørbukker ikke kan, fordi de ikke tilbyder radial-bukning.

Kompakt CNC rørbukker

Hvis din virksomheds produktion arbejder med ekstra store eller tykke komponenter, så er det vigtigt, at din CNC rørbukker kan klare det. Derfor er det vigtigt at skaffe en kompakt maskine. Der kan nemlig være en kæmpe forskel på, hvor stærke rørbukningsmaskiner kan være. 1 ton bukkestyrke lyder umiddelbart af meget, men når de helt store rør skal udarbejdet, så kan du få maskiner, der har mere end 400 tons bukkestyrke! CNC-styring sørger selvfølgelig for, at opgaver på den størrelse altid bliver gjort pålideligt og præcist med dine egne forprogrammerede ønsker. Så hvis din virksomhedsproduktioner arbejder med kæmpe komponenter, så er det værd at investere i en CNC rørbukker med en kæmpe bukkestyrke.

Tilpasningsvenlig CNC rørbukningsmaskine

Hvis din virksomhed både tilbyder atypiske buk og udretninger af rør, men også tilbyder bearbejdning af store komponenter, så kan du få gavn af en tilpasningsvenlig CNC rørbukker. Sådanne maskiner er udstyret med en række af forskellige værktøjer, sådan rørbukkeren er klar på de fleste opgaver. En tilpasningsvenlig CNC rørbukker sørger også for at have plads til mange CNC-styrede programmerede buk – i nogle tilfælde mere end 100.000! Derudover tilbyder tilpasningsvenlige rørbukningsmaskiner typisk flere holdere og bukkepinde i forskellige størrelser. På den måde øges chancen for, at din produktion aldrig får en opgave, som ikke kan klares. Derfor er en tilpasningsvenlig CNC rørbukker god til dig, hvis du ikke er helt sikker på, hvad fremtiden kan bringe af spændende opgaver.

Hvilken CNC rørbukker din virksomhed har brug for afhænger af dine krav til produktionen. Hvis du har én kæmpe kunde, der skal have bukket mange rør, men kun på få måder, så er den tilpasningsvenlige CNC rørbukker ikke optimal for din virksomhed. På samme måde er det ikke mest gavnligt for dig at investere i en kompakt CNC rørbukker udelukkende på grund af dens bukkestyrke, hvis din produktion spreder sig over mange og mindre rørbukningsopgaver. Men inden du springer ud i at investere i en ny maskine til produktionen, så anbefaler vi, at du tjekker alle udvalg af CNC rørbukker maskiner selv.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.079