23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimale vækstbetingelser for træer i byer - Wavin TreeTank

WEBINAR: Arbejder du med byplanlægning og urbane klimaudfordringer? Er den fysiske og psykiske velvære for indbyggerne en vigtig faktor i dit arbejde med planlægningen? Træer er en vigtig faktor for byernes klimatiske forhold.

Måske er du nysgerrig for at høre om vores Wavin TreeTank løsning i Købehavn, hvor træerne i Svendborggade har fået de bedste betingelser for at leve og dermed bidrage til et bedre klima i storbyen. Så er dette webinar for dig!

På webinaret vil Projektkonsulent Miki Djinovic give dig konkrete tips til, hvordan du med Wavin TreeTank kan arbejde med de bedste vækstbetingelser for træer i byerne.

Det vil være muligt at stille spørgsmål i chatten, som vil blive besvaret efter webinaret. Vi optager webinaret, så det også er muligt at gense det eller dele det med dine kolleger.

Hvornår: Fredag den 11. juni 2021 kl. 10.00 - 11.00

Præsenteres af: Projektkonsulent Miki Djinovic

Dette webinar henvender sig til: Byplanlæggere, landskabsgartner, landskabsarkitekter og kommunale beslutningstagere.

Sådan deltager duTilmeld dig her - hvis det er første gang, du deltager på et af vores webinarer skal du bekræfte din tilmelding i en mail, vi sender til dig. Du vil herefter modtage et link til webinaret, samt en påmindelse før vi starter.

Wavin Denmark A/S
Wavinvej 1
8450 Hammel
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41895128
P nummer: 1003065308

Kontaktperson

TC
Trine Christiansen
Marketing Content Specialist
+45 26364740 trine.haugaard.christiansen@wavin.com

Send til en kollega

0.078