23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk facadesystem foretrækkes af dansk murermester

Denne smukke pragtvilla er facaderenoveret med et Alfix DuraPuds facadesystem. En lokal sydjysk murermester fortæller her om baggrunden for sine materialevalg, som gerne må have et lokalt udgangspunkt.

Den klassiske og flotte villa er pudset med Alfix DuraPuds 710 (Hæfte- og tyndpuds), og der er anvendt Alfix Armeringsnet samt intet mindre end 550 meter Alfix hjørnelister til villaen med de mange fine facade-detaljer.

Murermester Daniel Steengaard Buch (Steengaard Byg Aps - Kolding) udtaler om arbejdet med Alfix DuraPuds 710:

”Bearbejdeligheden er god, pudsen er let at køre sammen, og så er strukturen i det færdige resultat lige som den skal være. At prisen så samtidig er attraktiv, er naturligvis også en fordel. Jeg bruger udelukkende Alfix produkter til mine facadeprojekter og har gjort det længe”.

Villaens facade er efterfølgende malet. 

Læs mere om Alfix facadesystemerne her: DuraPuds

Alfix er en dansk familieejet virksomhed med rødder i Kolding, hvor virksomheden siden 1963 har haft sine udviklingsfaciliteter samt produktion. Fabrikken ligger fortsat i den sydøstjyske by her efter 58 år, og virksomhedens danske afsæt spiller positivt ind ift. valg af produkter for den lokale murermester:

”At Alfix er dansk har helt klart en betydning for mig. Jeg foretrækker danske produkter og vil gerne støtte danskejede virksomheder, når de leverer kvalitet. Virksomhedens lokale forankring her i byen motiverer mig bare endnu mere til at bruge Alfix produkter i mit arbejde”, siger Daniel Steensgaard Buch.

Miljøhensyn efterspørges af bygherrerne

Bæredygtighed i form af langtidsholdbare løsninger samt miljøhensyn trækker mange positive overskrifter i byggebranchen i øjeblikket. Adspurgt om hvorvidt murermesteren også mærker noget til en stigende interesse fra bygherrerne på dette felt, fortæller han:

”Ja, flere og flere husejere ønsker løsninger, der har en lang holdbarhed, og hvor der tænkes over de ressourcer, der bruges til byggematerialerne og arbejdsprocessen. Helt konkret har jeg nu flere dialoger med husejere om eksempelvis løsninger med udvendig facadeisolering som et godt alternativ til almindelig armeringspuds”.

Daniel Steensgaard Buch uddyber, at boligejerne med et udvendigt facadeisoleringssystem kan opnå en lavere energiregning og dermed mere miljøhensyn. At Alfix som virksomhed samtidig aktivt arbejder med bæredygtighed på fabrikken, i produkterne samt emballage, er ifølge mureren et stort plus.

Læs om Alfix´s arbejde med bæredygtighed (miljø og arbejdsmiljø) her: Bæredygtighed

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.047