23948sdkhjf

hansgrohe er en pålidelig samarbejdspartner du kan regne med

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

I brandkampagnen #RegnMedhansgrohe fokuserer hansgrohe på vigtigheden af ​​håndværk. Med sympatisk indhold skaber premiummærket en platform, hvor der selv i en coronatid kan kommunikeres med håndværkere og installatører i øjenhøjde.

I en national brandkampagne fokuserer hansgrohe, premiummærket til brusere og vandhaner til køkken og bad i Hansgrohe Group, i sin kommunikation på vigtigheden af ​​håndværk. Med sympatisk og autentisk indhold skaber brandet en platform, hvor der selv i en coronatid uden mulighed for fysiske møder kan kommunikeres med håndværkere og installatører i øjenhøjde.

”Håndværkere og installatører udfører utrolige ting hver dag - det kan ikke gøres uden dem! Vi bestræber os på at støtte dem på den bedst mulige måde med vores service både før, under og efter salget. Vi holder meget af et pålideligt, partnerskabsbaseret samarbejde med vores kunder fra sanitetsbranchen,” siger Marc André Palm, Head of Brand Marketing hansgrohe.

Ud over en kampagnefilm er der skildret interessante personligheder og mangeårige samarbejdspartnere, som fortæller om deres succeshistorier fra hverdagen. Hansgrohe-medarbejdere giver også indsigt i brandets innovative styrker. For at styrke kærligheden til håndværk viser kampagneindholdet også premiumprodukternes tekniske finesser, og hvordan de i sidste ende - takket være fagligheden og ekspertisen hos håndværkeren og installatøren - skaber uforglemmelige øjeblikke med vand på badeværelset.

Flere oplysninger om den internationale kampagne, der er oversat til ti sprog, kan findes på pro.hansgrohe.dk/regnmedhansgrohe. Kampagnetraileren er også tilgængelig på hansgrohes YouTube-kanal.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079