23948sdkhjf

Bruger I jeres hemmelige våben?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Keepfocus A/S

Vi plejer at sige, at det ikke er teknologi, der skaber forandring, men derimod mennesker.

De virksomheder og organisationer, der arbejder med energibesparelser på alle planer og involverer deres medarbejdere i deres aktiviteter, opnår succes med opgaven, fordi de gør deres medarbejdere til grønne agenter for den fremtidige udvikling. Deres hemmelige våben er ganske enkelt deres medarbejdere.

EnergyDashboard giver mulighed for at engagere medarbejderne i den grønne omstilling.

Som platform og værktøj giver det mulighed for at trække, analysere og visualisere målinger og nøgletal i letforståelige diagrammer og tabeller, som ikke kræver særlige analytiske forudsætninger for at forstå.

Dashboards henter data og genererer og designer tabeller og diagrammer automatisk, så det ikke er nødvendigt at tilgå forskellige kilder for at spore data.

Det sparer tid og sikrer samtidig, at alle arbejder ud fra samme datasæt, hvilket minimerer risikoen for misforståelser og for fortolkning på et forkert grundlag.

Fordi EnergyDashboard sammenholder mange datakilder, er det muligt at overvåge og analysere data på en central placering, og det er et effektivt og tidsbesparende redskab, når arbejdsgrupper eller ledelsen skal diskutere energi, CO2 og bæredygtighed.

Send et signal om, at energibesparelser er et område, der har jeres opmærksomhed, og at I tager opgaven med at indfri klimamålene alvorligt. Det smitter, og det har den effekt, at energiforbruget bliver nærværende og konkret, og noget, man forholder sig til i hverdagen.

Brugt på den rigtige måde giver EnergyDashboard jer mulighed for at skabe et fællesskab om den grønne omstilling og lave kollektive aftaler, som kan sætte turbo på jeres besparelser.

Aftal for eksempel:

  • at indrapportere løbende toiletter
  • at skrue ned for varmen
  • at slukke lyset og arbejdsstationer, når I går
  • at lufte ud på samme tid

Læs mere om KeepFocus EnergyDashboard og vores andre energiløsninger på vores hjemmeside: www.keepfocus.dk

Vil du følge os på LinkedIn?

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Keepfocus A/S

Vejlsøvej 51, bygning O, 3. sal
8600 Silkeborg
Danmark
Keepfocus A/S

Send til en kollega

0.094