23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Montage af BS FALSEN på Torvehuset i Galten

Montører fra BS FALSE - MONTAGE er i fuld gang med montagen af pladefalse på Bytorvet i Galten. Byggeriet skal huse 34 lejeboliger og i bunden bliver der tre erhvervslejemål.

Byggeriet forventes at stå færdigt i foråret 2022. Projektet er uadarbejdet i samarbejde med  TriConsult, Birgitte Henningsen Landskab og Wehner.  Torvehuset bliver placeret på grunden hvor det tidligere Spar supermarked og Viggo Ravns El-forretning lå. 

Udover BS  FALSEN 2009 bliver implementeret i byggeriet er der hertil valgt BS Special-bundløsning til opklodsning af dør- vinduespartier ved rå-dæk. Få mere information om vores bundløsning her: BS Special Bundløsning

Vi takker Torvehuset Galten ApS for ordren samt det gode samarbejde på sagen. 

Om BS FALSEN 2009 

Pladefalsen anvendes til at lukke hulmuren mellem for- og bagmur i vindues- og døråbninger. BS FALSEN kan implementeres i både parcelhusbyggeri samt domicilbyggeri.

 - Direkte linjetab på 0,01 W/mK
- Formindsker varmetab
- Er vejrbestandig og formstabil
- Har en glat overflade
- Forenkler tømrer- og malerarbejde

Produktet
BS FALSEN 2009 består af en specialfremstillede celikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabil stålvinkel. Den specialfremstillede ​plade har en styrke, der bevirker at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. BS FALSEN består af ikke-brændbart materiale.

  • Læs mere om BS FALSEN 2009 eller om vores andre services og produkter på vores hjemmeside: BSFALSEMONTAGE.DK 

 

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.064