23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fælles indsats imod graffitihærværk giver resultater

På Damhus Boulevard valgte tre boligselskaber samtidig at sætte ind imod ulovlig graffiti. En boligejer fulgte trop, og nu er området nulstillet for graffiti.

FÅ ET TILBUD PÅ FJERNELSE AF GRAFFITI – KLIK HER

Det kan være op ad bakke at bekæmpe ulovlig graffiti i byerne. Selvom man gør en indsats på sin egen facade, kan man risikere, at naboen ikke gør – og så lurer problemet bogstaveligt talt stadig lige om hjørnet.

Graffiti fjernet fra gule mursten
I området omkring Damhus Boulevard i Rødovre blev det problem løst, da tre på hinanden uafhængige boligforeninger indgik aftale med All Remove om afrensning af graffiti.

Indenfor et kort tidsrum blev al graffiti derfor fjernet fra de mange gule murstenshuse- og facader og sorte garager, der befinder sig i nærheden af boulevarden op imod krydset ved Randrupvej.

SE FLERE REFERENCER – KLIK HER

Samtidig blev en boligejer inspireret af den fælles indsats og fik også sin facade afrenset. Som resultat blev hele området nulstillet for graffiti.

Ugentligt tilsyn
Udover afrensning af graffiti indgik boligforeningerne også aftale med All Remove om en fast ugentlig inspektion. Ugentligt tilsyn og hurtig afrensning er den sikre vej til et graffitifrit miljø, og dermed er problemet også løst på den lange bane.

FÅ ET TILBUD PÅ FJERNELSE AF GRAFFITI – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063