23948sdkhjf

Ny betjening giver mere kontrol over vinduesmontage

| Medlemsnyhed | Indrykket af GMV A/S

Med den nye Winlet betjening kan du betjene flere funktioner på én gang, samtidig med at du udnytter hastigheden og styrken ved at bruge hydraulik.

Vi har gjort vores Winlet vinduesløftere endnu bedre! Vi har lyttet til brugernes ønsker og lavet en betjening som kan betjene flere funktioner samtidigt.

SE VIDEO AF DEN NYE BETJENING

Fordelene ved den nye betjening

Indtil nu har det primært været vinduesløftere baseret på elektriske aktuatorer, som har haft muligheden for at bruge flere funktioner samtidigt. En vinduesløfter er dog ofte både langsom, mangler kraft og har et højt støjniveau. 

Med vores nye betjening kan du nu udnytte hastigheden og styrken ved at bruge hydraulik, samtidig med at du kan benytte flere funktioner på én gang. Og husk, alle Winlet er baseret på hydraulik! 

Fuld kontrol med brugervenlig betjening

Vi kalder betjeningen for MAC (Multi Axis Control) og med den kan du bevæge helt op til 3 forskellige hydrauliske funktioner på én gang. 

Betjeningen er super enkel at bruge, selv med store handsker på. Du kan vælge imellem 3 forskellige hastigheder: 10% - 50% - 100% 

Fuld hastighed vælges når der intet glas eller vindue er i sugekopperne og lav hastighed benyttes under det præcise installationsarbejde.  

SE VIDEO AF DEN NYE BETJENING

Vi har selvfølgelig stadig vores traditionelle Winlet betjening

Hvis du er en af dem der foretrækker vores traditionelle betjening hvor hastigheden styres 100% proportionalt, så behøver du ikke være bekymret. Du kan selvfølgelig stadig vælge denne udgave - også på nye Winlet modeller.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ EN WINLET VINDUESLØFTER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GMV A/S

Industriparken 1
7182 Bredsten
Danmark
GMV A/S

Send til en kollega

0.079