23948sdkhjf

Alt du skal vide om kabelsøger

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Kabelsøger er meget praktiske - men hvad alt kan man egentlig bruge dem til?

Kabelsøger kan anvendes for at udføre mange forskellige opgaver, som at finde nedgravede kabler, at finde kabler som befinder sig i væggen, eller for at finde sikringer i faste installationer. Derudover bruges kabelsøger for at opspore varme- og vandrør i metal, for at spore lokaliseringssonder, og for at opspore utilsigtede kortslutninger i kabler og elektriske gulvvarmesystemer. I samarbejde med signalgeneratorer kan nogle kabelsøger også estimere dybden af nedgravede kabler. Så findes der også kabelsøger, der kan opspore ikke-strømførende kabler i jorden.

Som man kan se, kan kabelsøger anvendes for at udføre mange forskellige opgaver. Hos C-TV Technology kan du købe såvel kabelsøger og signalgeneratorer, som alt andet kabelsøgerudstyr du kan få brug for, når du leder efter kabler, rør, og ledninger. Kabelsøgerudstyret kan være alt fra en kabelsøgertaske, en signalinjektor til et kabelsøgersæt, til forskellige slags sonder til lokalisering med kabelsøger. Hvis du har spørgsmål angående kabelsøger og kabelsøgerudstyret, så ring på +45 2060 3018 eller skriv til md@c-tv.dk. 

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Spul&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109