23948sdkhjf

Sommertid er facadetid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfix A/S

Som murer/entreprenør kan det derfor være en rigtig god idé at hjælpe boligejerne med et grundigt facade tjek samt evt. en reparation af de steder, der er medtaget pga. vinterens frost og fugt.

Facaderenovering med Alfix netpuds ses over hele landet netop nu - lige fra Nordjylland til Nordsjælland og Bornholm. Alfix DuraPuds 710 (hæfte- og tyndpuds) spiller en helt central rolle i dette arbejde.

 Hos Murerfirmaet Erik Andersen har man rygende travlt med facadeopgaver – og her er Alfix Durapuds 710 en fast del af repertoiret.

Få murermester Jan Andersens bedste tips til, hvordan du opnår en holdbar, robust og veludført facade med den diffusionsåbne hæfte- og tyndpuds fra Alfix, der har hjulpet murere de seneste ti år. Læs her

Facadeisolerings med Alfix system

Ligeledes kan det være en overvejelse værd, om man skal anspore boligejerne til at facadeisolere - også her har danske Alfix et kvalitets-system i form af Alfix DuraTherm (inkl. isolering af mineraluld).

Læs mere om DuraTherm facadesystemet: Her

Vidste du?

Alfix er én af de få tilbageværende danskejede producenter af kvalitetsprodukter som spartelmasse, fliseklæbere og facadepuds. Alfix udvikler og producerer fortsat fra fabrikken i Kolding, og det har virksomheden gjort siden starten i 1963. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfix A/S

H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Danmark
Alfix A/S

Send til en kollega

0.078