23948sdkhjf

Ny sending af vedligeholdelsesfrie bord-bænke

| Medlemsnyhed | Indrykket af InGarden

Mangler du nye bord-bænke?

Vi har her et udendørs bord og bænkesæt i en super god og vedligeholdelsesfri kvalitet, plankerne kan nemt vaskes af med vand og de er så fine som nye. Vi har designet, produceret og leveret bord bænkesæt i knap 10 år, så vi har efterhånden stor ekspertice indenfor området. Bord bænkesættene bliver leveret samlet, så de er meget nemme og hurtige at få i brug med det samme. Vi har gennem årene leveret til mange rastepladser, boligselskaber, skoler, virksomheder m.m.

 Vi har classiske bord bænkesæt og bænke, der henvender sig meget til boligselskaber, foreninger, rastepladser, skoler, hospitaler m.m. Lige fra helt traditionelle bord bænkesæt med og uden ryglæn, til nedstøbningsbænke der især er anvendelig i parkmiljøer. 

Vi har også vores Opal serie, som har et mere eksklusivt look. Opal bord bænkesæt henvender sig meget til private som havemøbler på terrassen, men i høj grad også til hoteller, resturanter og caféer.

Se vores udvalg her!

Alle vores bord bænkesæt bliver leveret med vedligeholdelsesfrie plastplanker i enten sort, grå eller brun.

 Har I brug for plastplanker til at renovere eksisterende bænke og bord bænkesæt, så kan vi være behjælpelig med at levere plastplankerne dertil. Se vores udvalg af plastplaker på vores anden webshop www.plastplanker.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
InGarden

Mølleskovvej 4
7451 Sunds
Danmark
InGarden

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094