23948sdkhjf

Kom til Bo og Byg bedre - årets messe for boligejere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio

Messen Bo og Byg Bedre afholdes den 4.-5 september i HUSET Middelfarts byggeudstilling og sætter fokus på alle de spændende projekter, som typisk sættes i gang i danskernes huse, sommerhuse og haver i efterårsmånederne.

Skal du renovere eller bygge nyt, så besøg HUSET Middelfart, når vi afholder messen Bo & Byg Bedre. Messen byder på to dage fyldt med inspiration og rådgivning fra professionelle fagfolk. Der vil være foredrag, konkurrencer og masser af idéer til efterårets byggeprojekter.

Læs mere om messen her

Landets førende leverandører samlet på årets messe for boligejere
Byggeudstillingen er på hele 28.000 kvm fordelt på over 130 stande med alt til opførelse og renovering i huset, haven eller fritidshuset. På messen kan du opleve et bredt udvalg af materialer og færdige løsninger til dit byggeprojekt. Du får mulighed for både at se og røre produkterne og samtidig få professionel sparring og vejledning fra udstillernes eksperter.

Se et overblik over alle messeudstillerne her

Mød Claus Dalby 
Hele Danmarks havemand Claus Dalby kommer på messen lørdag den 5. september, hvor han vil fortælle om hans kreative arbejde med sin have, havebøger, tv, spændende mennesker, han har mødt og en masse andre spændende anekdoter.

Læs mere om Claus Dalby her

 

Tilmeld dig Molios nyhedsmail og få relevante nyheder fra bygge- og anlægsbranchen direkte i din indbakke. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio

Send til en kollega

0.094