23948sdkhjf
Del siden
Annonce

På pension efter 34½ år med VVS hos Henning Mortensen a/s

Martin Haunstrup fra Them har i en alder af 66 år og godt 34 års ansættelse ved Henning Mortensen a/s i Silkeborg valgt at gå på pension.

Martin Haunstrup har siden 1987 arbejdet med VVS hos Henning Mortensen a/s i Silkeborg. Med en baggrund som VVS-grossist blev han ansat til at passe butikken, som dengang lå i Borgergade. Sidenhen fik han som VVS-serviceleder ansvar for mandskab og drift af serviceopgaver og mindre projekter.

Men onsdag den 30. juni var det slut, for Martin Haunstrup har valgt at lade sig pensionere. Det blev markeret ved en uformel frokost i selskab med de nærmeste kollegaer og hustruen på firmaets adresse i Silkeborg.

Giver plads til friske kræfter
Martin Haunstrup er på ingen måde ikke tvunget på pension. Han har alle år været glad for jobbet og arbejdspladsen. Men tiden er inde til en tilværelse som pensionist, mener han.

»Det været en fornøjelse at arbejde tæt sammen med ledelse og gode kollegaer omkring både projekter og virksomhedens udvikling. I min tid er vi gået fra at være en lokal VVS-installatør med små 30 medarbejdere til i dag, hvor jeg forlader over 200 kollegaer med kompetencer inden for både VVS, el, ventilation, sikring, blik og sprinkler – fordelt på to firmaadresser og et utal af byggepladser forskellige steder i landet«, siger Martin Haunstrup. Han fortsætter:

»Jeg stopper nu, fordi jeg har alderen til pension. Nu skal friske kræfter have plads«.

Tætte lokale kunderelationer
Meget er sket, siden Martin Haunstrup var nyansat hos Henning Mortensen a/s.

»Jeg har haft spændende udfordringer og gode oplevelser gennem tiden. Det har været sjovt at være med til de lidt større projekter, som for eksempel ombygning på Aarhus Universitet«, fortæller Martin Haunstrup. Han er dog særlig stolt over de mange tætte relationer, som han har opbygget til private kunder, når han for eksempel har styret deres badeværelsesprojekter i totalentreprise:

»Mange af dem er blevet faste kunder hos mig. Jeg hilser på rigtig mange tidligere og nuværende kunder, når jeg bevæger mig rundt i byen«.

Pligtopfyldende, tjenstvillig – og måske drønirriterende?
Adm. direktør Hans Mortensen har taget Martin Haunstrups ønske om at gå på pension til efterretning:

»Vi siger farvel til en pligtopfyldende og tjenstvillig medarbejder, der har været med gennem rigtig mange år. Der er stort set ikke et hjørne af virksomheden, han ikke har været involveret i«. Hans Mortensen fortsætter:

»Martin leverer altid som aftalt, så jeg har med fuld tillid kunnet overlade ansvar til ham. Jeg skylder ham stor tak for hans loyale og gode indsats«.

Om sin egen indsats siger Martin Haunstrup:

»Jeg er ærekær omkring mit arbejde. En aftale er en aftale. Og arbejdet skal gøres ordentligt – nogle svende og lærlinge vil nok kalde mig drønirriterende. Men at dømme ud fra de kommentarer og hilsner jeg har fået i forbindelse med min fratrædelse, har det vist alligevel ikke været helt skidt med mig som serviceleder«.

Aktiv pensionisttilværelse venter
Den nyslåede pensionist kommer ikke til at savne gøremål fremover. På hjemmefronten bliver der mere tid til hus, have, venner og ikke mindst familien, som blandt andet tæller fire børnebørn. Desuden trækker idrætsforeningens seniorafdeling, cykelture og mere tid til golf.

»Gavekortet til golfklubben, som jeg fik i afskedsgave fra firmaet og personaleforeningen, faldt derfor i rigtig god jord« slutter Martin Haunstrup.

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.047