23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jysk entreprenør kommer godt fra start med containerløsning

Øget effektivitet på byggepladsen, større sikkerhed og lavere omkostninger. Det er blot nogle af de goder, som Vognsen & Co. i Århus får ud af en specialindrettet containerløsning fra Carl Ras.

Vognsen & Co. har lige nu 9 stk. 20 fod containere til større byggeprojekter stående på fem byggepladser i Århus, og fire byggepladser på Sjælland, så de hurtigere og nemmere kan fokusere på at bygge i høj kvalitet for kunder.

Byggeprojekterne strækker sig ofte over længerevarende byggeprocesser. Lige netop derfor er det for Vognsen & Co. helt afgørende at have faste containere stående på byggepladserne til opbevaring af materialer, forbrugsvarer, værktøj og beslag, så de kan holde byggeriet godt i gang: 

”Det er blevet et must for os at have containere stående ude på byggepladserne. Det giver os en struktur for hver arbejdsgang, at vi har alt vores grej samlet et sted på byggepladsen, så det er tilgængeligt og nemt for os at få fat i hver eneste dag,” fortæller Johan Husum, der er byggeleder hos Vognsen & Co. i Århus.

Mere tid til at bygge for kunder
Containerløsningen medvirker ifølge Johan Husum til at effektivisere arbejdsgangen på byggepladserne, da håndværkerne undgår spildtid i løbet af dagen:

”Vi har begrænset plads til at lade firmabilerne holde inde på byggepladserne, hvor håndværkerne står og arbejder. Så vi løser en masse spildtid ved, at alle materialer og alt værktøj kan opbevares i en container midt inde på pladsen, frem for at de hver gang må ud på en parkeringsplads uden for byggeriet for at finde grejet,” fortæller Johan Husum og tilføjer:

”Uden en containerløsning kan håndværkerne stå og mangle nogle kasser med skruer, så de er nødsaget til at køre flere ture frem og tilbage til den nærmeste butik for at få plads til at grejet i firmabilen. Når det i forvejen er opbevaret fast i containerne, kan de hurtigt køre rundt med det de skal bruge i en trillebør på byggepladsen. Det giver dem værdifuld tidsbesparelse, så de i højere grad kan koncentrere sig om byggeriet og deres kunder.”

Større sikkerhed på byggepladsen
Vognsen & Co. har i et år fået leveret skruer, beslag og fugemasse fra Carl Ras til arbejdet på byggepladsen og har i samme omgang fået etableret en containerløsning til opbevaring af alt grejet direkte på byggepladserne. Siden da er sikkerheden på byggepladsen ifølge Johan Husum kun vokset:

”På en byggeplads følger rigtig mange dyre råmaterialer. Derfor er det er en kæmpe fordel for os, at vi kan få det opbevaret i en aflåst og forsvarlig container, så det ikke ligger frit ude på pladsen og forsvinder eller bliver stjålet i løbet af natten.”

Lavere omkostninger og adgang til bredt sortiment
Inden Vognsen & Co. investerede i en containerløsning gennem Carl Ras, brugte de egne containere til opbevaring af materialer og værktøj på byggepladserne. En løsning, der ifølge Johan Husum krævede for mange ressourcer for entreprenørfirmaet:

”Vi brugte meget tid på vedligeholdelse, der gav os økonomiske omkostninger. De containere, vi har fået leveret fra Carl Ras, har fra starten været isoleret og aflåste, og de er alle specialindrettet med reoler, lys og elstik. På den måde var alt forarbejdet gjort for os, så vi hurtigere kunne komme i gang med driften af byggeopgaver,” fortæller han og fortsætter: 

”Samtidig kan vi løbende få udskiftet vores sortiment i containerne alt efter vores behov i byggeprocessen, så vi hele tiden er sikret at have de mest nødvendige varer på byggepladsen. Carl Ras har adgang til mere end 35.000 varenumre, som vi nemt kan bestille gennem deres konsulenter eller via en brugervenlig app. Herefter sørger de for at opstille materialerne og værktøjet i containerne for os. Denne ekstra service sætter vi stor pris på.”

Løbende udvikling af containerløsningen i markedet
Carl Ras kan tilbyde kunder en landsdækkende containerløsning på store byggeprojekter. Vi har desuden ambitioner om at udvikle på konceptet løbende, så det så vidt muligt imødekommer kundernes behov i markedet:

”Det er vigtigt for os at optimere løbende på vores containerkoncept, så kunderne hurtigt og nemt kan tilgå vores brede sortiment, og så vi sikrer, at de ikke går forgæves hos os,” fortæller Jeppe Hougaard, der er salgschef i Carl Ras med ansvar for kunder i VEST. Han tilføjer:

”Vi oplever særligt et stort potentiale på projektmarkedet i Jylland, hvor flere af vores konkurrenter står stærkt. Derfor ønsker vi løbende at skræddersy løsningen, så vi på bedste vis møde dem, hvor de er.”

Det er ifølge Johan Husum heller ikke utænkeligt, at Vognsen & Co. i fremtiden kommer til at investere i flere containere hos Carl Ras:

”Vi har de seneste tre år udviklet os til et firma i vokseværk, der nu rummer tre lokale afdelinger i Østjylland. Så i takt med, at firmaet vokser sig større, og vi får flere byggepladser med flere ansatte, så går det hånd i hånd med et voksende behov for flere containere ude på byggepladserne,” fortæller han.

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70587114
P nummer: 1003175074

Kontaktperson

EGF
Emilie Greve Falbe-Hansen
Kommunikationsansvarlig
EGFH@carl-ras.dk

Send til en kollega

0.046