23948sdkhjf

Rotteplager er ikke længere et problem!

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Rottespærrer - der findes én til alle behov

Når man opdager at man lider af en rotteplage, så er det selvfølgelig en meget negativ oplevelse. Men nu i dag findes der et virkelig stort udvalg af rottespærre - én til alle behov! Med disse rottespærrer har du snart igen situationen under kontrol!

Nordisk innovation fremstiller rottespærrer i alle mulige størrelser, så der findes sikkert en passende rottespærre til dig. Alle rottespærrer er nemme og hurtige at montere i røret. De findes ikke kun i mange størrelser, men de kan også installeres både i tilløbs- og afløbsrør på grund af deres vendbare spjældsystem. Spjældsystemet består af to separate spjæld, og de er ophængt på hver sin aksel. Mellem de to spjæld findes der ingen låsesystem, hvilket minimerer kloakkens tilstopningsrisiko betydeligt. Spjældets tænder får fat i rotten, når den forsøger at krybe forbi spjældet. Jo mere rotten presser, jo mere trykker spjældets tænder i rotten. Når rottespærren skal installeres i brønde eller med større dybde end én meter, så skal bruges en montagestang

Hos C-TV Technology findes også andet rottespærreudstyr, som de ovennævnte montagestænger, eller forlængerstænger til rottespærrer. Hvis du har spørgsmål angående den slags og størrelse rottespærre du har brug for, så kan du ringe til os på +45 2060 3018, eller skriv til md@c-tv.dk.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Spul&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095