23948sdkhjf

Sådan kommer du i gang med at renovere sommerhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er sommer. Sommer betyder, at de danske sommerhuskvarterer summer af liv og forskønnende sommerhusprojekter

Mændene trækker i arbejdstøjet og i varmen trækker de især arbejdsshortsene frem, når der skal omarrangeres i haven, bygges til og repareres hist og her.

Hvordan skaber du nyt liv i dit sommerhus?
Hyggestemningen skal være helt i top ved et sommerhus. Det skal være så indbydende, at du kun kan elske at opholde dig der. Der er overordnet set to tilgange til at skabe liv i sommerhuset:

  • Renoverings- og reparationsarbejde: Udskift vinduer, rengør taget, mal lister og så videre.
  • Indret det hyggeligt: Planter skaber liv – både inde og ude. Aktiviteter som gyngestativ, spa og hængekøje øger også hyggestemningen betydeligt.

Det kan være sveddryppende arbejde, som kræver både værktøj, tøj og tid at udføre. Et par professionelle arbejdshorts fra Engelbert Strauss – en førende producent på området - er blandt andet en absolut nødvendighed, når du skal gå og arbejde ved dit sommerhus.

Hvorfor investere i arbejdsshort?
Arbejdsshorts er lavet af et utrolig slidstærkt materiale, så du kan have dem år efter år. Korte arbejdsbukser er desuden meget praktiske i sommervarmen. Du har plads til det nødvendige; mobil, skriveredskab, en hammer med videre. Så gør det heller ikke så meget, hvis der kommer maling på. Af de grunde er det en meget stor fordel at benytte arbejdsshorts til det hårde renoveringsarbejde.

Arbejdsshorts - iklæd dig professionelt arbejdstøj
Det er velsagtens en form for superhelt-uniform, der gør det utrolig praktisk. Med de rette arbejdsshorts har du plads til alt det nødvendige – for eksempel et bælte med værktøj. Derudover er arbejdsshort netop lavet til at arbejde og bevæge sig i. Så det er superkomfortable.

Arbejdsshorts – praktiske, behagelige og pæne
Når du skal vælge de helt rigtige arbejdsshorts til dine byggeprojekter, så kan det være rart at vide, at du både kan få professionelle arbejdsshorts, som ligner arbejdsbukser, men at der også findes arbejdsshorts i denimstof, hvilket gør dem utroligt brugbare.

Hvornår er en renovering nødvendigt?
At eje et sommerhus kan betyde en masse vedligeholdelsesarbejde, men byder samtidig på en lang række spændende muligheder for at bygge til, ombygge og indrette udelivet. Hvis du udlejer dit sommerhus, stiller det særligt krav til, at alt fremstår funktionsdygtigt. Er du den eneste, der bruger sommerhuset, kan du tage den mere på gefühl og måske endda nøjes med at fikse alt det, der decideret er i stykker, så du kan bruge det meste af tiden deroppe på at slappe af. Det er jo i virkeligheden formålet med at være sommerhusejer.

Beslutter du dig for at renovere, bygge om eller bygge til, så gør det arbejdet en del lettere at være professionelt udstyr. Tænk for eksempel i professionelt arbejdstøj, værktøj, materialer og så videre.

Mangler du inspiration til at komme i gang med den store sommerhusrenovering? Så er der vanvittigt meget inspiration at hente i Huset i Middelfart, hvor du finder 25.000 m2 udendørs og 3.000 m2 indendørs byggeudstilling. Her kan du blandt andet lure boligtrends, byggetendenser og få inspiration til udelivet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.11