23948sdkhjf

Fuld fart på en karriere inden for VVS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Christian Emil Eriksen er 28 år, oprindeligt uddannet VVS- og energispecialist og har de seneste år haft travlt med at dygtiggøre sig inden for VVS-faget.

I starten af 2021 blev Christian Emil Eriksen ansat som junior projektleder i VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s.

»Jeg startede i VVS-branchen for omkring 10 år. Oprindeligt er jeg uddannet VVS- og energispecialist«, fortæller Christian Emil Eriksen, der kommer fra en stilling hos Wavin Group, hvor han beskæftigede sig med projektudvikling, projektdesign og rådgivning.

Motiverende med nye udfordringer
De seneste år har Christian Emil Eriksen haft travlt med at dygtiggøre sig inden for VVS-faget. Sideløbende med jobbet hos Henning Mortensen a/s har han færdiggjort VVS-installatøruddannelsen.

»Jeg synes, at det er sjovt at blive udfordret. Jeg lærer både nyt på uddannelsen og i min nye rolle som projektleder. Jobbet kræver en noget anden tankegang, end jeg har været vant til. Men jeg trives med ansvaret og kan godt lide processen, hvor jeg er med i alle byggeriets faser«, siger Christian Emil Eriksen.

Glad for arbejdspladsen
Hos Henning Mortensen a/s er Christian involveret i alt lige fra beregning til aflevering af det færdige projekter. Siden han startede, har han stået i spidsen for flere VVS-entrepriser – for eksempel opførelsen af et nyt multihus i Hjortshøj, opførelsen af nye bæredygtig institutioner i Sejs-Svejbæk og Funder samt stationen i Ry.

Om Henning Mortensen a/s som arbejdsplads siger han:

»Jeg er rigtig glad for at være ansat hos Henning Mortensen a/s. Her er rigeligt at se til med vidt forskellige spændende VVS-projekter og virkelig gode kollegaer«.

Læs mere om Henning Mortensen a/s.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.078