23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Strandboxen: Nye udstillingscontainere til Brøndby Kommune

Til Brøndby Kommune har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret et sæt specialbyggede udstillingscontainere baseret på 20 fods ISO containere. Løsningen er døbt “Strandboxen”.

De to specialbyggede containere, der tilsammen danner “Strandboxen” byder kommunens borgere velkommen og informerer om projektet “Fremtidens Brøndby Strand” . Her kan besøgende således blive klogere både på Brøndby Strands historie – og på den udvikling, der venter for fremtidens Brøndby Strand.Udviklingsprocessen i  projektet “Fremtidens Brøndby Strand” strækker sig over de næste tyve år, hvor både de fysiske og sociale rammer for bydelen forandres og udvikles.

Den specialbyggede løsning er baseret på  to standard ISO containere, begge malet i en "Brøndby gul" farve. I den ene udstillingscontainer er alle sider fjernet og erstattet med store glaspartier samt et dørparti i den ene gavl. Den anden container er en sidedørscontainer, som gemmer en fuld glasfront bag sidedørene.

Hos DC-Supply A/S - Danish Container Supply er vi eksperter inden for specialbyggede containere, også til udstillinger og events. Se mere om løsningen til Brøndby Kommune på vores hjemmeside her:
https://www.dc-supply.dk/strandboxen-udstillingscontainere-til-broendby-kommune/ - og kontakt gerne vores erfarne salgsteam, hvis du ønsker mere information om de mange muligheder med specialbyggede udstillingscontainere.

Ring til os allerede i dag på +45 70231380 eller skriv til os på info@dc-supply.dk.

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063